Buna, mi-am luat recent un mini ipad nou si nu prea mă pricep la el. Ceea ce mă deranjează acum e ca nu pot vedea nici un fel de filmuleț pe el, decât cele făcute direct cu iped-ul. Am citit manualul de utilizare la secțiunea respectiva si mai multe discuții de pe forum, dar fără nici un folos. Am nevoie de ceva driver? Mi-am instalat vlc si oplayer. Nu știu de ce mai am nevoie. Dacă poate cineva sa mă ajute, multumesc!
Acum in AppStore gasesti o sumedenie de aplicatii( gratuite sau pe bani) cu care poti viziona fisiere video( avi, divx, mkv, etc) dar ca experienta personala cred ca cea mai buna aplicatie este AVPlayerHD.
Incearca versiuni gratuie a altor aplicatii inainte si daca te nemultumesc poti cumpara aplicatia asta.
Succes
Esti conectat la WiFi?
Poti lua din App Store youtube,e gratis.
Ca sa vezi filme cu aplicatia Videos de la Apple trebuie sa le pui manual din iTunes de pe Mac/PC
Sau poti lua o aplicatie din Appstore si poti descarca filmele direct.
Am instalat YouTube din AppStore si tot nu merge. Banuiesc ca ar fi trebuit sa vad si filmuletele din secțiunea de știri de pe acest site, dar nici alea nu merg. Poate ipadul meu are o problema, nu știu ce sa mai fac.
Nu mă ajuta restartul la internet. Eu mi-am făcut o rețea wireless adhoc prin PC, se poate sa fie din cauza asta?
Si încă ceva, in library iTunes de pe PC, ar trebui sa între orice fel de format video? Am 2 filme in format avi care nu le recunoaște.
Si încă ceva, in library iTunes de pe PC, ar trebui sa între orice fel de format video? Am 2 filme in format avi care nu le recunoaște.
Astea-s formatele pe care le poate playa nativ, deci pe care le accepta iTunes:
Video formats supported: H.264 video up to 1080p, 30 frames per second, High Profile level 4.1 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG‑4 video up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format
Orice altceva trebuie ori convertit, ori sa folosesti un alt player pe iPad (cum ar fi VLC). Convertoare pentru Windows nu stiu, dar sigur te ajuta vreun coleg de aici sau, in cel mai rau caz, nea Google.