Nu stiu ce sa zic. Cu siguranta vom vedem iPhone 5S si iPhone 5C; poza pe care ei au ales-o sa prezinte acest proiect intareste aceste zvonuri. Dar eu nu mi-as fi dorit sa apara totusi acest 5C. O versiune mai ieftina vor fi intotdeauna modelele anterioare.
iphone 5c daca o sa arate cum sunt zvonurile pe net, o bucata de plastic, doar cu sigla ‘‘Hiphone’’ pe ea, sunt sigur ca nu o sa aiba succesul modelelor cu care ne-am obisnuit. mi se pare extrem de urat, nefinisat, aspect de copie 100% chinezeasca. sincer aveam asteptari mai mari de la apple, dar m-am obisnuit sa ma dezamageasca.
Pai aia zic: in “iPhone 5C”, C-ul nu vine de la Cheap, ci de la China. Sa fie la ei, acolo!
Fat chance sa fie numai pt. chinezi. C-ul cred ca vine mai degraba de la Colors / Colored, de unde si bulinele colorate.
Nokia Lumia colorate au prins bine si era de asteptat sa vina si Apple cu ceva. Cele roz presimt ca se vor vinde f. bine
Macar S-ul sa ramana serios.
Nu stiu ce sa zic. Cu siguranta vom vedem iPhone 5S si iPhone 5C; poza pe care ei au ales-o sa prezinte acest proiect intareste aceste zvonuri. Dar eu nu mi-as fi dorit sa apara totusi acest 5C. O versiune mai ieftina vor fi intotdeauna modelele anterioare.
Cand a aparut 4s am vruat sa iau 4 ieftin versiunea 8gb. Nu am avut de unde sa il iau alb. Pana la urma am vrut negru si gasisem ceva foarte scump , abonament nesimtit, la orange. Sa nu mai zic ca pe site la apple era 3 g cu 99 iar la noi abia daca gaseai un 4 si nici vb de 3gs.
Tot la sh, imi iau sh, am vazut ca nu au mai cobarat preturile rapid. Si acum stau pe 4 ca 4s mi se pare prea scump. Inainte am senzatia ca se depreciau mai repede. 4 la 8-9 mil era si acum un an si ceva.
Mai e umpic,dar nu o sa instalez iOS 7 decat daca:
Va avea sunet schimbat,pe i4 sa il faca ok,nu sa arate ca o copie ieftina,partea cu tablete sa fie gandita bine,nu vreau sistem de iphone sa fie portat pe tableta.
In rest imi place ideea lor,sper sa bage niste iconite cat de cat ok.