Zapp Z110
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Terminal Zapp cu baterie buna (3-4zile), incarcator. Liber de abonament.
Am facut upgrade la Z530i si asta nu imi mai trebuie.
Bun ca are si modem si in combinatie cu un cablu USB >>> Internet oriunde si oricand cu 10$/luna.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

eu eu eu
plssss, LG-ul meu ma tine 2 zile bateria plus ca am si eu beleaua asta. nu-ti e mila de mine? plsssssssssssssssss

[ Modificat: 03 Februarie 2007 11:58 AM de Mediaconvertor ]
 Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai ti-l dau daca vrei ... nu e problema.

Doar ca Z110 e un tel slab… ma rog daca il vrei, al tau sa fie.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai..daca vei avea timp sa citesti acel topic ai sa intelegi ca-s dispus la orice incercare. am fost de craciun la reprezentanta zapp si am facut o sesizare ce s-a inregistrat frumos si abia ieri am fost sunat sa ma intrebe ce si cum si cica sa duc tf in service dar la magazin nu aveau sa-mi dea altul in loc. iti dau imediat un pm cu alte info

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ok, ti-l pot trimite luni sau daca ai pe cineva prin buc…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Donezi si cablul de date? Ca tare as avea nevoie de unul. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

well dorutz…daca se potriveste cablul de la LG-ul meu la z110-le tau, ii poti da cablul lui huk.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.01.07

daca mai ai bateria ...ce bine ar fii! pot da chiar o bere pe ea!!!

Semnătură 

—-Sa moara Windousu!!!—-

‹‹ SDRAM 64MBx2buc PC133 CL3      Covor ››