Ajutor!!!! am uitat intrebarile de securitate de la contul apple
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Muhldorf am Inn
Macuser din: 26.09.12

Buna seara!!!
Am uitat intrebarile de securitate de la contul apple si nu stiu cum sa le recuperez sau sa le resetez va rog sa ma ajute cineva…sunt disperat
Daca intru aici https://appleid.apple.com ma loghez si selectez Manage Your Apple ID dupa care in partea stanga este (Password and Security) deci nu mai le stiu le-am uitat si nu am nici o optiune de resetare ce pot face?
Am gasit ceva un tutorial pe youtube(https://www.youtube.com/watch?v=v_JldnODjMw) dar mie nu imi apare (Resset Your Security Information).
Astept cu nerabdare raspuns va multumesc si o seara placuta.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mangalia & RCI Ltd
Macuser din: 30.08.07

Nu are nimeni nici o idee ... sunt in aceiasi situatie ... si mai am si bani in cont :( .... multumim.

Semnătură 

Did you turn OFF\ON your computer ???....

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Marele dezavantaj itunes si appstore
Si eu la fel am ramas fara 23 de euro…..

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Fara suparare, e asa greu sa ti minte cum il cheama pe unchiul tau sau pe strada ai crescut ? Ca astea sunt intrebatile…

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Contul este pe Apple Store SUA si sunt alte intrebari, in nici un caz legate de unchiul sau strada pe care am crescut ... la o intrebare nici picat cu ceara nu imi mai aduc aminte raspunsul. Nemultumirea mea este insa legata de faptul ca nu poti reseta aceste raspunsuri fara sa suni ... de ce? Intreb si eu asa ca ... cetateanul turmentat smile ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Correct nu se pot reseta nici decum numai prin asistenta…..

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

De curiozitate am resetat raspunsurile la contul pe care il am deschis la iTunes Romania ... surprize surprize smile ... optiunea de resetare a intrebarilor era acolo. Concluzionez ca neavand o carte de credit legata de contul de la iTunes SUA optiunea nu este valida ... presupun asta, nu sunt sigur. Incarcarea acestui cont o faceam de obicei cu cartele pre-platite cumparate din state.

Semnătură 

‹‹ Apple event, 10 septembrie      iPhone 5C. ››