Mi-am luat un Receiver si nu prea mai am loc pe mobilier unde sa pun consolele ; Initial am vrut sa evit sa le pun intr-un spatiu inchis cum ar fi compartimentele de mobila (unde stau acuma) dar chiar nu mai am loc.
Se poate intampla ceva daca stau intr-un spatiu mai inchis ? Ma tem sa nu faca overheat si sa crape. (De PS 3 imi este frica in mod special ca daca ma joc 3-4 ore Batman sau Gran Turismo se incalzeste destul de tare)
Atasez o poza cu setup-ul meu.
Sper sa nu fie offtopic. In specificatiile cuptorului meu cu microunde e specificata distanta de 20 de cm fata de perete, probabil ca si in cazul consolei tale,
este specificata o distanta minima fata de un obiect masiv care poate obstructiona ventilarea corecta.
Din imagini, este suficient, atata timp cat ventilatia se face corect, si aerul cald are posibilitatea sa fie eliminat din jurul consolei.
Wii-ul nu are nevoie decat sa ii lasi nitel spatiu sa ii lucreze ventilatia. La varianta aia de ps3 sper ca au mai rezolvat din bubele cu supraincalzirea deci eu zic ca nici aia nu va face urat fara sa modifici ceva.
La PS am gasit o solutie…urata.
Cautand prin sertare dupa ventilatore vechi de PC (sa le montez in spate, pe unde vin cablurile) am gasit unul pe USB…arata urat, dar chiar raceste.
La PS am gasit o solutie…urata.
Cautand prin sertare dupa ventilatore vechi de PC (sa le montez in spate, pe unde vin cablurile) am gasit unul pe USB…arata urat, dar chiar raceste.
Buna, eu propun sa cauti doua thermal fan coolere pentru laptopuri,poti cauta unul pe alb si unul pe negru pentru a se asorta cu wi/psp, sunt silentioase,isi fac treaba,majoritatea merg pe usb,si daca bugetul permite… http://www.overclockersclub.com/reviews/thermaltake_massive23_cs/2.htm
Mai man… modez si repar console de mai bine de 15 ani. De ce draq te apuci sa bagi un ventilator in fata la ps3 ala cand el are curent de aer lateral. Poate ca nu ma ia multa lume in serios pe aici dar totusi… iti zic la modul cel mai serios. Din ce ai aratat in prima poza, ambele console au spatiu de ventilatie perfect.
PS: daca nu sunteti modderi sau depanatori ori electronisti, serios, de ce il faceti pe om sa se gandeasca la solutii costisitoare?
PS: daca nu sunteti modderi sau depanatori ori electronisti, serios, de ce il faceti pe om sa se gandeasca la solutii costisitoare?
asa… si daca nu suntem(sau suntem) moderi/depanatori electronisti ,daca omul ne a cerut un sfat…?
offtopic, am eu o intrebare pentru dvs. domn depanator , ce s ar intampla daca utilizatorii de laptopuri ar folosi toti asemenea masute cu un mic ventilator?
cred ca sunteti de acord cu mine: ar scadea procentul problemelor aparute in urma supraincalzirii.
revin ontopic: problema binecunoscuta YLOD apare la PSP din cauza INCALZIRII! dvs ca un depanataor cu o asemenea experienta care se adreseaza cu *man* ar trebui sa fiti primul care veniti cu o solutie/recomandare.
Raspunsul dat de mine, nu a avut intentia de a infoia penele nimanui. Imi pare rau daca asta a fost efectul. “Man” a fost folosit aici ca o masura de adresare colegiala, nu ca jignire. Legat de masutele de racire, nu intotdeauna au efectul scontat. In cazul portabilelor, de multe ori nu au aproape nici un efect. Te trezesti ca influenteaza negativ curentul de aer al sistemului de racire. Deseori, cea mai buna solutie este curatarea de praf corespunzatoare si folosirea pe o suprafata dreapta. Bine, daca si producatorii ar fi mai atenti la ce scot pe piata, nu ar exista nevoia de a pune atatea sisteme de racire suplimentare.
Sistemul de racire suplimentar dat in link este pentru prima revizie de ps3, cea “babana” ca sa zic asa. Colegul vad ca are un model mai nou.
Mi-au trecut prin mana de la diversi clienti destule sisteme de racire suplimentare pentru console, si tin sa va spun ca nu era cine stie ce de capul lor. Repet, atata vreme cat raftul in care le tine are destul spatiu liber si nu este obstructionat si in fata, nu vad de ce ar avea probleme.
Am avut prima versiune de x360 pe care am luat-o dupa lansare. Se stie ca era predispusa la probleme, mai ales la cele cauzate de supraincalzire. Nu i-am facut absout nimic in afara de o curatare anuala de praf pana cand am dat-o acum doi ani si ceva. A fost folosita intr-un spatiu mai mic chiar decat cel aratat de colegul nostru. Consola este inca in perfecta stare de functionare la actualul proprietar.