Imi cer scuze inainte de faptul ca probabil incalc toate regulile forumului, dar sunt oarecum ... disperat. Am nevoie de un CD Bootabil cu un sistem de operare iOS de care o fi numai sa mearga pe iMAC ul meu.
Sistemul este de 64 biti. Alte specificatii : Intel® Core™2 Duo CPU T7700 @ 2.40GHz × 2 . 0735335963 este numarul de telefon la care pot fi contactat, nu imi lasati PM uri aici pentru ca probabil este ultima oara cand folosesc acest forum, dat fiind ca din prima postare ii incalc probabil regulile. Multumesc anticipat si imi cer scuze atat userilor acestui forum cat si administratorilor lui, stiu ca nu se obisnuieste sa faci asa ceva pe un forum si sper sa imi iertati impertinenta si lipsa de tact.
Specific ca am incercat sa gasesc acest cd la unul din reselerii autorizati din Romania, nu il au. Apple store-ul din Europa nu face livrari in Romania. Nu pot scrie un CD bootabil de pe windows si nici de pe linux si imi vine sa folosesc toporul pe dracia asta scumpa si alambicata ce este iMac .