CUMPAR IOS pentru IMac
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.09.13

Imi cer scuze inainte de faptul ca probabil incalc toate regulile forumului, dar sunt oarecum ... disperat. Am nevoie de un CD Bootabil cu un sistem de operare iOS de care o fi numai sa mearga pe iMAC ul meu.
Sistemul este de 64 biti. Alte specificatii : Intel® Core™2 Duo CPU T7700 @ 2.40GHz × 2 . 0735335963 este numarul de telefon la care pot fi contactat, nu imi lasati PM uri aici pentru ca probabil este ultima oara cand folosesc acest forum, dat fiind ca din prima postare ii incalc probabil regulile. Multumesc anticipat si imi cer scuze atat userilor acestui forum cat si administratorilor lui, stiu ca nu se obisnuieste sa faci asa ceva pe un forum si sper sa imi iertati impertinenta si lipsa de tact.

Specific ca am incercat sa gasesc acest cd la unul din reselerii autorizati din Romania, nu il au. Apple store-ul din Europa nu face livrari in Romania. Nu pot scrie un CD bootabil de pe windows si nici de pe linux si imi vine sa folosesc toporul pe dracia asta scumpa si alambicata ce este iMac smile.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Prietene… iOS este sistemul de operare mobil al celor de la Apple (iPhone, iPad, iPod touch). Mac OS este sistemul de operare pentru mac-uri. Dă-mi un PM și te pot ajuta eu.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti / Sibiu
Macuser din: 12.12.12

Daca esti din Bucuresti te pot ajuta eu cu un DVD OS X 10.6.3 sau stick 10.8, ti-am dat si PM in caz ca.

Semnătură 

 MacBook 13-Inch (Mid 2010), Intel Core 2 Duo 2,4GHz, Nvidia Geforce 320m 256MB, 8GB DDR3, 120GB SSD, 1TB SSHD, macOS v.10.13
 PowerMac MDD, PPC G4 Dual 867MHz, Nvidia Geforce FX5500 256MB, 2GB DDR1, 2 x 320GB HDD, DVD-RW DL, OS X v.10.4.11
 iPod Classic 6th Generation, 80GB HDD, FW v.1.1.2
 iPhone 5C, 8GB, iOS 10
 iPhone 6 Plus, 64GB, iOS 11
 iPhone 7 Plus, 32GB, iOS 11
 Apple USB SuperDrive
 Apple Magic Mouse

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Daca ai avea putina rabdare, s-ar gasi solutie pentru iMac-ul tau. Se vede ca nu te pricepi (iOS este sistem de operare pentru device-uri mobile, nu pentru calculatoare), dar probabil nu o sa citesti acest raspuns, asa ca nu are sens sa pierd timpul cu eventuale solutii pentru problema ta.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Nu te enerva. Poti sa faci totul foarte legal. Daca ai spune de unde esti, cineva te-ar ajuta. Mergi la cineva care are un Mac, iti faci un cont iTunes, cu acel cont cumperi un installer de OS X Mountain Lion din Mac App Store, costa aproximativ 70 de lei in bani romanesti, deci nu este o avere, apoi cu aplicatia gratuita “Lion Disk Maker” iti faci un stick USB bootabil sau un DVD bootabil (pe Mac-ul celui la care ai apelat) si iti poti instala un sistem de operare perfect legal.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

lex-alin-bruckner…
Regulamentul e simplu, trebuie doar să-l citești

‹‹ Lion      Probleme notate [kernel panic] ››