3 din 3
3
iPhone 5C.
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Bă’ eu unu sunt super mulțumit de 5c. Am pe verde e super misto, se mișca bine, nu stau cu frica ca mi se zgârie daca bate vântul mai tare cum e la 5/5s. Oricum eu zic ca e o soluție provizorie pana la 6 daca vin cu un design prea misto, daca nu sparg banii pe obiective.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Mai repede se zgarie/sparge 5c-ul decat 5/5s. Uita-te pe youtube smile
M-am jucat si eu cu 2 5c-uri pana acum, unul galben si unul albastru. Sincer, nu imi plac dar le simt foarte bine in mana. Chiar is “comode”.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member

Cree ca m- am uitat la o grămada de aberații pe yt înainte sa îmi iau. Clar 5c-ul se zgârie mai greu decât 5/5s, iar faptul ca 5c se sparge mai repede decât 5/5s uitate ca in toate Filmulețele in care 5c se sparge este pt ca a fost trântit cu putere si a aterizat pe fata, iar 5/5s pe lateral sau spate si de aceea ti se pare ca 5c se sparge mai repede. Majoritatea numelor grele de pe yt soldiersknowsbeet sau techbuffalo spun clar ca ” nu mi-as face griji in privința zgarieturilor așa cum îmi fac cu un 5/5s” . Oricum eu mi-am băgat o carcasa originala apple pt modelul 5c galbena pt ca îmi place contrastul.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.09.11

Fa-i o cutie din fier , gen cutia aia recent inventata care te scapa de cutremur.
Eu am una la 5S , o aveam dinainte , ca altfel imi luam 5C.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
dr_junior1980 - 06 Noiembrie 2013 02:04 PM

Fa-i o cutie din fier , gen cutia aia recent inventata care te scapa de cutremur.
Eu am una la 5S , o aveam dinainte , ca altfel imi luam 5C.

Te crezi haios/sarcastic/smecher/cool pt ce ai zis?

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.09.11

Cu siguranta nu , dar mi se pare ca exagerezi.

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Moderator

Pitagora, esti cam agitat.
Plasticul nu e mai rezistent ca aluminiu. Asta spune totul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Moderator

Si apropo, daca tot zici ca te-ai uitat pe youtube la “soldiersknowsbeet” (adica soldierknowsbest) si “techbuffalo” (adica jon4lakers) ia uita-te la TechRax.
Soldierknowsbest si cei de la TechnoBuffalo dau numa din gura, nu fac teste. In schimb, TechRax le da foc, le arunca de pe casa, le baga in apa, le dizolva cu acid, le loveste cu ciocanul etc.
In fine, este un clip pe canalul TechRax in care zgarie cu cutitul un 5c si un 5s.  Pe 5c urmele se vad mult mai tare decat pe 5s.

http://www.youtube.com/user/TechRax

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
hamilton - 06 Noiembrie 2013 02:50 PM

Si apropo, daca tot zici ca te-ai uitat pe youtube la “soldiersknowsbeet” (adica soldierknowsbest) si “techbuffalo” (adica jon4lakers) ia uita-te la TechRax.
Soldierknowsbest si cei de la TechnoBuffalo dau numa din gura, nu fac teste. In schimb, TechRax le da foc, le arunca de pe casa, le baga in apa, le dizolva cu acid, le loveste cu ciocanul etc.
In fine, este un clip pe canalul TechRax in care zgarie cu cutitul un 5c si un 5s.  Pe 5c urmele se vad mult mai tare decat pe 5s.

http://www.youtube.com/user/TechRax

Daca tot vorbesti de techrax uitate si la testul cu apa clocotită când iphone 5c își revine după jumătate de ora si la testul când se chinuie sa spargă cu ciocanul acel 5c albastru si spune” e cel mai rezistent telefon pe care l-am avut/testa” sau ceva de genul.

Nu sunt agitat, dar nu îmi place sa fiu luat la misto.

Ps nu-s analfabet, dar am layout romana la ipad si mai amețește cuvintele.

3 din 3
3