8 din 11
8
iPhone 5S.
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Ha…ce tare. Eu m-am fraierit singur, pt ca inainte sa plece spre america, as fi putut sa il comand online, dar nu aveam unde sa il livrez, pt ca nu stiam la ce hotel va sta, si mai ales ca data livrarii era octombrie…nu specifica ziua, si pe 27 octombrie pleaca din state…asa ca era la risc.

Asta e…semn ca trebuie sa upgradez iPad 2 si sa pastrez 4S inca un an LOL

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11
Kevo - 18 Octombrie 2013 08:26 PM

Ha…ce tare. Eu m-am fraierit singur, pt ca inainte sa plece spre america, as fi putut sa il comand online, dar nu aveam unde sa il livrez, pt ca nu stiam la ce hotel va sta, si mai ales ca data livrarii era octombrie…nu specifica ziua, si pe 27 octombrie pleaca din state…asa ca era la risc.

Asta e…semn ca trebuie sa upgradez iPad 2 si sa pastrez 4S inca un an LOL

cum poti comanda de pe apple store?
eu am citit ca trebuie sa ai card cu adresa pe USA

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.09.11

Pai asa si e .
Fiecare apple store livreaza in tara in car este fizic.
El / ei aveau pe cineva acolo.

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRank
Member

De livrat stiu ca livrează doar usa, dar ma întrebam dacă accepta si cardurile noastre românești?

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Accepta adrese din tara in care e apple store-ul.
Daca apple store-ul e in Germania accepta adrese si face livrari doar pe teritoriul Germania.
Daca e in UK la fel.
Daca e in Franta la fel.
Daca e in SUA la fel.
Acum se poate deduce ca ala care are adresa acolo nu are sigur card de la o banca din Romania.

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Si se mai deduce ca cineva cu card la o banca din Romania poate comanda si cere o livrare catre o adresa de SUA. Apoi, cum ajunge de la adresa de SUA in RO, e alta poveste, cu o ecuatie in care intre prieteni, neamuri, cumetrii etc.
Discutia e veche si a fost deseori reluata pe aici pe forum…

dr_junior1980 - 19 Octombrie 2013 11:17 AM

Accepta adrese din tara in care e apple store-ul.
Daca apple store-ul e in Germania accepta adrese si face livrari doar pe teritoriul Germania.
Daca e in UK la fel.
Daca e in Franta la fel.
Daca e in SUA la fel.
Acum se poate deduce ca ala care are adresa acolo nu are sigur card de la o banca din Romania.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Deci ar trebui sa mearga si cu un card de Romania , informatiile pe care trebuie sa le adaugi sunt aceleasi pt orice plata online , doar ca la adresa o treci pe cea a cunostintei din acea tara.
Am inteles.
Poza : http://s11.postimg.org/6faw3a5tf/image.jpg

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRank
Member

eu stiu ca nu accepta card din romania, chiar daca ai adresa de livrarea in USA. vreau sa imi confirme cineva care a cumparat/a incercat sa cumpere cu un card din romania de pe applestore din usa, nu presupuneri.

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06
dexxter - 05 Octombrie 2013 08:14 AM

intamplator, am intrat in posesia unui 5s aseara. va dau de stire pe seara ce si cum! bafta!

dupa 2 saptamani de folosinta, pot sa va spun urmatorul lucru MAGIC: tine bateria!!! nu cred ca cei 100MAh fac vreo diferenta, insa power managementul este cu totul altul pe 5s. Ca termen de comparatie, la ora asta pe 5-ul de 32G ar fi trebuit sa mai am max. 20% baterie. Ei bine, pe 5s mai am…53%. Am incarcat backupul de la iphone 5, deci am exact aceleasi setari. Am oprit doar parallaxul. De precizat ar fi ca si pe 5 as fi obinut acelasi procentaj daca opream 3G-ul/LTE si mergeam doar pe edge (sunt pe orange).
Touchid-ul nu a dat gres pana acum.
Asa ca, daca ma intrebati pe mine, care renuntasem la 5 pe motiv de baterie…schimbarea merita. Daca pe 5 as fi avut aceeasi durata de viata la baterie, CU CERTITUDINE nu l-as fi schimbat, nu ma dadeau banii afara din casa.

Daca vreti sa stiti ceva anume, dati de stire si va spun.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Cum am scris intr-un post anterior Touch IDul e foarte SENSIBIL.
Trebuie sa fii foarte curat pe maini cat si butonul sa fie curat altfel nu iti detecteaza amprenta.
De atatea ori am avut probleme si ma scoate din sarite…

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 31.10.08

Am primit 5S-ul achizitonat de Apple Store online USA (cel de $649 - Tmobile).
Scos sim-ul de T-mobile cu care vine, bagat cel de Vodafone Romania, activat fara nici un fel de problema.
Este neverlocked din fabrica, pentru cei care aveau dubii.

Semnătură 

My  gear:
15’’ MBP Retina Late 2013
Ipad Air 16gb Silver
Iphone 5S 16gb Silver
ATV 2

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Pai da cum am mai scris undeva pe aici ... Si cum scrie si pe apple.com telefoanele pot fi folosite in orice retea deci sunt neverlocked.
Nu cum zicea cineva ca a vorbit cu un consultant si ca ii zicea ca nu e adevarat,iar informatia de pe apple.com nu se refera la asta.
Bine ca ai confirmat.

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Este incredibil. Dupa ce am stat la panda in fiecare zi sa prind un 5S de la T-Mobile din L.A. si Las Vegas, acum nici in Romania nu gasesc.

Pe toate siteurile pe care se vand, dau peste tot felul de inbecili care ba spun ca telefonul este adus din state si ca odata ce ai introdus un sim in el, se blocheaza pe acea retea LOL ba ca cele aduse din state merg 4G in Romania, ca vezi domne are el un 5 adus din state si lui ii apare 4G acolo.

Inapoiatul nu stie ca defap viteza lui e de 3G pt ca LTE merge pe alta frecventa in Europa.

Sunt dispus sa dau 820€ pe un Spage Grey 32GB varianta Europa, sau mai iftin varianta USA, si nu gasesc nicaieri.

Ori preturile sunt aberante, ori telefoanele au fost desigilate.

Astept sa il iau de la Orange la liber, dar astept degeaba ca astia nu il aduc pe stoc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 28.08.13

Orange o sa il aduca pe stoc ori la sfarsitul saptamanii asteia, ori la inceputul saptamanii viitoare.

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
daxxz - 05 Noiembrie 2013 09:24 AM

Orange o sa il aduca pe stoc ori la sfarsitul saptamanii asteia, ori la inceputul saptamanii viitoare.

Si crezi ca il voi prinde si la liber, sau numai la prelungire de abonament?

Operatorul care se ocupa de contul meu cica nu am nici o sansa sa il prind la liber, ca se vand imediat…bine, sigur vrea sa ma preseze sa nu trec la cartela ci sa prelungesc abonamentul, si de aia spune asta.

Semnătură 

8 din 11
8