daca nu ai de gand sa furi sau sa omori pe cineva atunci nu cred ca iti pasa prea mult de amprenta ta..doar daca esti super milionar si ai un seif codat doar cu amprenta ta, ti-ar putea fi frica, in rest nu vad care e problema? ai ceva de ascuns?:))
Eu intru in casa cu amprenta
Unde locuiesti ? In sediul NATO ?
Am un amic care lucreaza la un hotel care nu este peste medie iar intrarea/pontarea se face cu degetelul . Cam greu sa ajute un alt coleg cu pontajul asa cum faceam eu la un minister in ro acum cateva luni
Eu sper sa fac ... acum depinde cand vine vara-mea acasa inainte sa imi expire perioada de contract la Vodafone sau dupa daca vine dupa o sa am unul de vanzare
Mno surpiza supriza..in 2 saptamani pot sa imi iau 5s la prelungire de contract la Orange.
Acum am un 5 16GB care l-as putea vinde cu 1500RON si sa imi iau 5s 32GB cu 1700RON ; 200RON nu e mult dar daca prelungesc acuma abonamentul nu mai pot lua iPhone 6. Nu stiu ce sa fac, realistic nu se merita 5s daca ai 5 dar cand stii ca ai ocazia sa il iei e mai greu sa te abti.
Pareri ? Sfaturi ?
Mno surpiza supriza..in 2 saptamani pot sa imi iau 5s la prelungire de contract la Orange.
Acum am un 5 16GB care l-as putea vinde cu 1500RON si sa imi iau 5s 32GB cu 1700RON ; 200RON nu e mult dar daca prelungesc acuma abonamentul nu mai pot lua iPhone 6. Nu stiu ce sa fac, realistic nu se merita 5s daca ai 5 dar cand stii ca ai ocazia sa il iei e mai greu sa te abti.
Pareri ? Sfaturi ?
Eu zic sa astepti 6-le eu am facut upgrade pt ca la mine a fost un salt de 3 versiuni s-a meritat tu de la 5 la 5s nu este un salt asa mare.
Sper din tot sufletul ca urmatorul iPhone sa nu aiba ecran mai mare. Nu imi plac paletele de ping pong.
Chestia ii ca daca cumpar 5s la anu o sa fie diferenta mare intre 5s si 6 (design nou, etc) si o sa fiu iara nervos. Intre varianta normala si varianta S nu exista schimbari de design (3G identic cu 3GS, 4 identic cu 4S s.a.m.d.).
Chiar sunt foarte tentat de un 5s 32GB Space Grey la doar 200RON (dupa cum ziceam, 5-ul il vand cu 1500RON si 5s-ul il pot cumpara cu 1700RON) dar cel mai bine stau pe fundu meu inca 9 luni si imi cumpar 6 in ziua lansarii la Orange.
Eu am prelungit abonamentul si am luat un 5S gold de 16Gb. Chiar nu aveam de ales, trebuia sa schimb abonamentul cu ceva mai mic si 4S dadea rateuri la baterie. Asa am primit 285 euro la buyback si pe 5S am dat real 750 ron.
De curiozitate… cum functioneaza sistemul buy back la Orange ?
Imi duc telefonul in magazin si imi da banii in 5 minute dupa ce se uita cineva la el sau trebuie sa il trimit la Bucuresit sa se uite aia de la Service ?
Totusi, vezi ca nu toate shop-urile Orange sunt la fel. Unii nici nu vor sa auda de achizitie telefon la prelungire, iar alti vor sa-ti bage pe gat un abonament mai baban. Eu am facut downsize la abonament, de la 55 euro la 23 euro.
Singurul motiv pt care regret ca nu fac upgrade la 5S este ca as fi putut vinde 4S-ul la buyback.
Voi astepta iPhone 6, dar peste un an nu cred ca mai iau nici jumate din cat as lua acum pe 4S 32GB.
La cat m-am agitat sa cumpar un iPhone 5S din state si in 2 saptamani nu am gasit nici unu neverlocked, e un semn sa astept iPhone 6.
Am luat un 5S de la Orange la liber pana la urma, cu 1200 lei mai mult decat m-ar fi costat daca il gaseam in USA, dar a trebuit sa il iau pt ca l-am facut cadou.