Ca sa vad mai bine…mai mult… Nu vreau paleta. Am umblat cu un telefon de 4.7” si mi se pare o dimensiune optima. Si sa fim seriosi, iPhone 5 este doar mai inalt…
Am iPhone 4 si am asteptat pana acum sa scoata un display mai mare. Trecerea de la 3.5” la 4” nu merita.
Totusi fiind un telefon, as vrea sa il tin in buzunar nu sa il atarn la gat. Eu am umblat pe un HTC One, care are dimensiunea dorita de tine si lasa de dorit.(Ma refer la dimensiuni). Cu el in buzunar, nici macar nu ma pot apleca sa ma leg la sireturi fara sa ma jeneze.
Nu inteleg care e rostul lui 64 bit pe un telefon. Or avea ei ceva planuri pentru viitor? Un OS X 10.10 pe A8/9/10? Om vedea.
M7 se leaga de ce zicea Cook despre wearable computing. Poate o sa scoata pana la urma un iWatch. In plus, isi are locul si in masini.
TouchID pare ca se misca bine si intr-adevar deblocarea prin cod e boring.
Partea de foto/video e foarte misto. 1,5 microni pixelul intr-un telefon e mare lucru (camera mea APS-C are 4,8 microni - daca am calculat bine).
E un super update.
Nu cred ca merita insa trecerea de la iPhone 5 la un 5S, astept iPhone 6, cu o schimbare de design (doar de dragul schimbarii, pentru ca imi place foarte mult cum arata iPhone 5/5S la design).
Nu inteleg care e rostul lui 64 bit pe un telefon. Or avea ei ceva planuri pentru viitor? Un OS X 10.10 pe A8/9/10? Om vedea.
64-bit e făcut ca să se miște mai repede, păstrând, totuși, consumul de baterie al lui A7 cât mai jos cu putință. Astfel, dacă cei de la samsung au băgat quad-core sau opti-core în telefoane dar au trebuit să mărească bateria, apple a mers pe soluția asta, păstrând aspectul și minimizând cheltuielile cu noile linii de asamblare.
Pe mine m-au suprins placut, il vreau . Si a fost tare tot evenimentul doar iphone. Nici la lansare nu stiu daca a fost asa. M- a socat pretul lui 5s, dupa ce vazusem 99 la 5c care facea cu ochiul, ma asteptam la 5s 499 ca pe vremuir. Asa mica diferenta intre ele nu cred ca are vre-o sansa 5c-ul.
Un mare + din punctul meu de vedere e si butonul Home, doar touch sensitive. Nu se mai apasa - nu mai are ce sa se strice / adune mizerie. Teoretic cp.
Home button mai e buton sau doar touch? In continuare imi place mai mult designul de la seria 4, dar m-am obisnuit si cu 5. Designul IOS7 e moartea pasiunii, tehnic e ok (64biti).
Home button mai e buton sau doar touch? In continuare imi place mai mult designul de la seria 4, dar m-am obisnuit si cu 5. Designul IOS7 e moartea pasiunii, tehnic e ok (64biti).
procesorul A7 e pe 64biti, nu IOS-ul . Sistemul de operare va merge si pe procesoare de 32 biti si pe viitorul procesor de 64 biti de la 5S si arata f bine in opinia mea, cu toate ca unele chestii sunt destul de inutile cum ar fi airdrop.
Eu nu prea inteleg de ce tot vreti sa fie mai mare? Cum se spunea si mai sus, sa jucati ping-pong? Vrei sa il ti cu 2 maini cand vorbesti la el? Vrei sa te traga buzunarul in care il ti in jos? Pentru ce ai vrea un telefon mai mare? O sa se ajunga sa tinem “iPadu la ureche”. Mie mi se pare de ajuns asa cum este acum. Ceea ce vreti voi deja nu mai e telefon, e iPad mini sau chiar iPad. Sa nu zic cei de la samsung, ca or scos modele de eu deabea le pot tine in mana, sunt imense!!!!!!!
procesorul A7 e pe 64biti, nu IOS-ul . Sistemul de operare va merge si pe procesoare de 32 biti si pe viitorul procesor de 64 biti de la 5S si arata f bine in opinia mea, cu toate ca unele chestii sunt destul de inutile cum ar fi airdrop.
Cum adica procesorul este pe 64 si iOS pe 32? Ca stie si 32 e normal… pffff.