11 din 11
11
iPhone 5S.
  [ Ignoră ]   [ # 151 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.01.13
hamilton - 22 Decembrie 2013 09:44 PM

Sper din tot sufletul ca urmatorul iPhone sa nu aiba ecran mai mare. Nu imi plac paletele de ping pong.
Chestia ii ca daca cumpar 5s la anu o sa fie diferenta mare intre 5s si 6 (design nou, etc) si o sa fiu iara nervos. Intre varianta normala si varianta S nu exista schimbari de design (3G identic cu 3GS, 4 identic cu 4S s.a.m.d.).
Chiar sunt foarte tentat de un 5s 32GB Space Grey la doar 200RON (dupa cum ziceam, 5-ul il vand cu 1500RON si 5s-ul il pot cumpara cu 1700RON) dar cel mai bine stau pe fundu meu inca 9 luni si imi cumpar 6 in ziua lansarii la Orange.

9 luni in cazul in care esti printre norocosii care pun mana pe unul din prima livrare, in caz contrar poti ajunge sa astepti si pana in Decembrie…

[ Ignoră ]   [ # 152 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
Kevo - 05 Noiembrie 2013 09:13 AM

Este incredibil. Dupa ce am stat la panda in fiecare zi sa prind un 5S de la T-Mobile din L.A. si Las Vegas, acum nici in Romania nu gasesc.

Pe toate siteurile pe care se vand, dau peste tot felul de inbecili care ba spun ca telefonul este adus din state si ca odata ce ai introdus un sim in el, se blocheaza pe acea retea LOL ba ca cele aduse din state merg 4G in Romania, ca vezi domne are el un 5 adus din state si lui ii apare 4G acolo.

Inapoiatul nu stie ca defap viteza lui e de 3G pt ca LTE merge pe alta frecventa in Europa.

Sunt dispus sa dau 820€ pe un Spage Grey 32GB varianta Europa, sau mai iftin varianta USA, si nu gasesc nicaieri.

Ori preturile sunt aberante, ori telefoanele au fost desigilate.

Astept sa il iau de la Orange la liber, dar astept degeaba ca astia nu il aduc pe stoc.

eu am un 5s din state si 4G-ul functioneaza.
nu am urmarit exact care model functioneaza corect pe frecventele din Europa si care nu…dar al meu pare ca merge fara probleme pe 4G.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 153 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 28.01.08

Nu cred ca merita sa asteptati dupa iphone 6. De obicei e mai ok sa iti cumperi varianta S, vine cu imbunatatiri serioase fata de primul model, si daca te uiti in urma, primul model din fiecare generatie a avut probleme. Iphone 5 de ex se zgarie foarte usor, spre deosebire de 5S care acum e facut super bine. Iphone 4 avea probleme cu semnalul dar le-au rezolvat si 4S e considerabil mai bun.
Pe mine ma bate gandul sa trec de la 4S la 5S, mi se pare un moment destul de bun, s-au si ieftinit destul de mult.

[ Ignoră ]   [ # 154 ]
RankRankRank
Member

eu mereu am spus ca nu cumpar s-ul…dar am cedat de fiecare data.
este mai greu ptr oameni sa reziste in fata unui design nou decat in fata unui “s”.
eu unul nu am reusit inca sa rezist.
anul asta eram cel mai hotarat sa astept i6…dar pana la urma…i did it again smile

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 155 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 22.07.12

Am 5s-ul si chiar nu stiu daca o sa se merite trecerea la 6. Banuiesc ca va avea un display mai mare si nu multe imbunatatiri hardware. O sa merg pe 6s smile

[ Ignoră ]   [ # 156 ]
RankRankRank
Member
viorelgn - 17 Ianuarie 2014 07:17 PM

Am 5s-ul si chiar nu stiu daca o sa se merite trecerea la 6. Banuiesc ca va avea un display mai mare si nu multe imbunatatiri hardware. O sa merg pe 6s smile

eu zic ca se va merita.
display putin(sper)mai mare.nu as vrea un display de 5inch,cred ca ar fi cam mare.
4,3-4,5 ar fi perfect.
camera superioara…sigur vom avea parte si de functii care vor fi doar pe i6.
chiar sper ca vom avea parte de un alt design…din pacate odata cu touch iD-ul nu voi avea ocazia sa vad un iPhone cu margini mai mici,gen LG G2 smile
sa speram ca vom avea parte de un design cu adevarat nou smile

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

11 din 11
11