4 din 11
4
iPhone 5S.
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Da, ai dreptate, exista un risc de a te trezi si cu un deget taiat, nu numai cu telefonul furat.
Pe de alta parte, hotii stiu foarte bine care este diferenta intre furtul “normal” si cel cu agresarea victimei (tâlhărie, adica 5-10 ani de puscarie in plus).
Eu ma bazez pe cunostintele juridice ale hotilor si o sa folosesc autentificarea cu deștu’ smile

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 08.08.06

Problema e că nu vor ști pe care să-l taie… poți înregistra amprenta de pe oricare deget. Evident, le pot tăia pe toate.

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Ar fi misto ca orice alta amprenta sa fie trimisa pe server la apple si sa te alerteze si unde se afla telefonul. apple poate face o baza de date cu hoti, sa vada cate telefoane a furat fiecare si de ce nu, sa colaboreze cu politia.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member
Din: iuchei
Macuser din: 08.02.08
.ral:cr - 12 Septembrie 2013 01:13 PM

Ar fi misto ca orice alta amprenta sa fie trimisa pe server la apple si sa te alerteze si unde se afla telefonul. apple poate face o baza de date cu hoti, sa vada cate telefoane a furat fiecare si de ce nu, sa colaboreze cu politia.

Si daca iti incearca copilul sa foloseasca telefonul ? smile

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ii inregistrezi si lui amprenta. eu am spus in mare, bineinteles ca ar trebuie sa aprobi asta din cloud sau ceva, sau sa-l declari furat si din momentul ala telefonu va sti sa trimita amprentele ca sa nu existe si problema cu teoria conspiratiei ca apple iti fura amprentele.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 21.04.12

Deblocarea pe baza pe amprenta este ok pentru mine, dar nu voi avea curajul sa-i fac JB (presupunand ca va apare o solutie de JB pentru iPhone 5S). Datele despre amprente stocate in procesor, chiar si criptate, ar putea fi totusi accesate de o aplicatie necertificata de Apple, deci asta ar putea fi un risc real.

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

si care ar fi riscurile? ca eu sincer nu-mi dau seama in momentul de fata.
daca as plati tot pe baza de amprenta, mi-ar fi frica sa nu-mi fie furata, dar altfel chiar nu-mi imaginez ce risc.

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

un articol interesant legat de Touch ID: http://www.citeworld.com/security/22399/iphone-fingerprint-scanner-better-biometrics

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

ideea pe scurt:
Mary Branscombe, writing for CITEworld:

With the new sensors you don’t have to move your finger, just press it against the reader. And like the sensor in the iPhone 5S, the sensors that will be in laptops and keyboards and other phones can detect the ridge and valley pattern of your fingerprint not from the layer of dead skin on the outside of your finger (which a fake finger can easily replicate), but from the living layer of skin under the surface of your finger, using an RF signal. That only works on a live finger; not one that’s been severed from your body.

This will protect you from thieves trying to chop off your finger when they mug you for your phone (assuming they’re tech-literate thieves, of course), as well as from people with fake fingers using the fingerprint they lifted from your phone screen.

Good to know.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Spectacol de moda filmat cu iPhone 5S. Glanț!

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 31.01.12
altero - 17 Septembrie 2013 05:00 PM

Spectacol de moda filmat cu iPhone 5S. Glanț!

Macar daca era la 1080p sa ne bucuram si noi de noua camera iSight. In rest, superb, mai ales functia slow-motion smile

Semnătură 

 MacBookPro 13” Late 2011
 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.03.13

bazat pe ce review’uri au aparut clar merita cumparat

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRank
Jr. Member
Din: beclean
Macuser din: 29.01.09

Gata l-am comandat iphone 5s 16g argent la Sosh(orange) Franta payment 4 fois sans frais total 649€ din care 10€ livrasion. Blocat orange franta dar cu posibilitatea deblocarii gratuit de operator dupa aproximativ 30 de zile.

Semnătură 

imac 27”
powerbook g4 15” 1.5 ghz
iphone 5 16 gb
iphone 4s 16 gb
iphone 3gs 32 gb
ipod touch 8 gb
ipad 16 gb wifi

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

omg, acum am citit asta, e de vis: “Your fingerprint can also approve purchases from iTunes or the App Store.”

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.03.11

Asa cum era de asteptat, preturile in Europa ating absudul smile 699 euro, respectiv 599 euro smile

Semnătură 

iPhone 7 32GB

4 din 11
4