Superb! E un prieten in state si nici un Apple Store nu are iPhone de vanzare. Dupa ce ca vroiam iPad, si apare la 2 zile dupa ce se intoarce in tara, nici macar iPhone nu au.
Eu sper sa fac ... acum depinde cand vine vara-mea acasa inainte sa imi expire perioada de contract la Vodafone sau dupa daca vine dupa o sa am unul de vanzare
Intrebare urgenta, astept un raspuns urgent: in tot L.A.-ul nu exista decat iPhone-uri 5S blocate in At&t. Am optiunea sa cumpar fara contract, dar vor fi blocate in reteaua At&t.
Intrebarea e daca il pot debloca legal in tara, sau nu? Nu as vrea sa il iau si sa fiu nevoit sa fac Jailbreak si unlock. Exista unlock legal avand in vedere ca il iau cu banii jos, nu prin contract?
Intreaba la ei daca ti-l decodeaza dupa ce il cumperi altfel nu este legal
Nu, ei nu decodeaza.
Ma gandeam ca, odata ce il cumperi la full price, nu vad sa fie legal sa mi-l dea blocat in retea, si deblocarea sa fie gratis, cum e la Orange dupa expirarea contractului.
In fine. Renunt, si nu mai iau iPhone. Astept iPad, care se pare ca va fi lansat pe 29 Octobrie in USA, si tot pe 29 Octombrie si in Romania
Si eu am fost in situatia ta keno, de aceea am luat 5c. Se pare ca iphoneurile 5s vin codate, la liber, pe tmobile, chiar dacă sunt luate la liber si nu poți sa le deblochezi in tara. Singurul lucru este sa așteptai 40 de zile, in state, după care sa le dai un telefon si ti-l decolează pe loc.
La at&t stiu ca vine blocate la abonament. Pe astea fără gevey( si nici gevey nu a apărut încă pt 5s) nu prea vad cum l- ai putea decoda.
Si eu am fost in situatia ta keno, de aceea am luat 5c. Se pare ca iphoneurile 5s vin codate, la liber, pe tmobile, chiar dacă sunt luate la liber si nu poți sa le deblochezi in tara. Singurul lucru este sa așteptai 40 de zile, in state, după care sa le dai un telefon si ti-l decolează pe loc.
La at&t stiu ca vine blocate la abonament. Pe astea fără gevey( si nici gevey nu a apărut încă pt 5s) nu prea vad cum l- ai putea decoda.
Pai pe site-ul apple singura varianta fara contract este T-Mobile, dar nu stiu daca e NEVERLOCKED, sau e doar fara contract dar blocat in T-Mobile.
Ei acum au zis ca nu au stoc decat pentru cele cu contract, SAU fara contract dar blocate in reteaua lor, si ca il pot debloca in Europa.
Stii sigur ca dupa 40 de zile l-ar debloca dupa ce le dau telefon? Presupun ca trebuie sa merg cu telefonul in service.
E prea mare bataie de cap si risc sa raman cu un telefon care dupa ce ca nu va avea LTE, va mai fi si blocat in At&t sa stau dupa jailbreak-uri si unlock-uri.
Si 5C nu prea merita parerea mea. E prea scump pt un tel din plastic.