Pai intra pe store.apple.com si vezi ca ai optiunea sa il cumperi la liber, la operatorul t mobile sau sim free. Eu am luat sim free, deci teoretic ar trebui sa fie neverlocked. Înainte, stiu ca si la iphone 5 era optiunea sa il iei la liber la t mobile sau sim free. Probabil pt ca e cererea așa mare, nu își permit sa dea sim free.
Acum, Doamne ajuta sa fie neverlocked ca deja am dat banii. Il primesc in 2 saptamâni si te anunț.
Mie îmi place 5c, nu e vorba de 100$, ca puteam sa Aștept sa iau 5s, dar oricum, il țin pana la iphone 6 care va fi mai bengos. Sincer dacă ai 5 nu lua 5s doar pt touch id si puțin mai buna camera. Țineți banii pt ip6, sper sa fie revolutionar.
Mai exista solutia de a-l decoda pe baza imeiului dar am impresia ca pierzi garantia.
Costa 120$ sa il deblochezi din T-Mobile si dureaza intre 5 si 20 de zile.
@Pitagora, stii sigur ca macar 5C este NEVERLOCKED?
Eu ma refeream la at&t , stiam ca e mai ieftin , dar oricum am impresia ca daca e sub contract costa mult in toate retelele.
@pitagora pe apple.com la comanda online pentru un iphone 5s nu ai optiune de Sim Free , doar t-mobile free contract , dar nu scrie nicaieri ca e blocat in acea retea , ci ca e neverlocked.
Eu ma refeream la at&t , stiam ca e mai ieftin , dar oricum am impresia ca daca e sub contract costa mult in toate retelele.
@pitagora pe apple.com la comanda online pentru un iphone 5s nu ai optiune de Sim Free , doar t-mobile free contract , dar nu scrie nicaieri ca e blocat in acea retea , ci ca e neverlocked.
Banu scrie ca e neverlocked. Am vorbit cu tipa din magazin si a spus ca tocmai primisera cateva telefoane, si ca sunt fara contract, dar blocate in retea.
Daca te uiti pe site-ul Apple, la achizitia unui 5C ai optiunea sim free…ala e neverlocked.
La iPhone 5S ai doar optiunea contract free de la T-Mobile, dar ala e blocat in retea, si se poate debloca daca intalnesti anumite conditii…pe care le-am postat eu mai sus, pe site-ul T-Mobile.
@Kevo, daca iei versiunea T-mobile fara contract de pe apple.com sau Apple Store (cea de $650), telefoanele sunt unlocked si nu trebuie sa astepti 40 de zile.
Daca il cumperi dintr-un shop T-mobile atunci da, trebuie sa astepti 40 de zile si sa faci cerere de unlock la ei.
Exista un thread imens pe macrumors, care valideaza cele spusele mele: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1640112.
@Kevo, daca iei versiunea T-mobile fara contract de pe apple.com sau Apple Store (cea de $650), telefoanele sunt unlocked si nu trebuie sa astepti 40 de zile.
Daca il cumperi dintr-un shop T-mobile atunci da, trebuie sa astepti 40 de zile si sa faci cerere de unlock la ei.
Exista un thread imens pe macrumors, care valideaza cele spusele mele: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1640112.
Spor la cumparaturi!
Scuze, dar tu macar ai citit thread-ul inainte sa il postezi? Daca il citesti o sa vezi ca exact de asta se plange. Ca desi il cumparase si in cosul de cu,paraturi scria unlocked, el era blocat in T-Mobile si a trebuit sa sune dupa 40 de zile ca sa il deblocheze.
Citeste si tu inainte sa postezi si sa ii faci pe altii sa dea banii crezand ca e neverlocked.
Am vorbit cu tipa din apple store la tel si mi-a confirmat ca sunt blocate in retea desi sunt fara contract.
Citeste cu ATENTIE ultimele pagini ale thread-ului. Dudaia cu care ai vorbit cel mai probabil nu are nici cea mai mica idee despre ce vinde, sau incerca sa-ti vanda unul cu contract Tmobile.
Ontopic: la inceputul lunii noiembrie imi vine 5S-ul cumparat din apple store din state varianta de $650 cu sim t-mobile. Iti voi face un filmulet cu unboxing si cum il activez.
Citeste cu ATENTIE ultimele pagini ale thread-ului. Dudaia cu care ai vorbit cel mai probabil nu are nici cea mai mica idee despre ce vinde, sau incerca sa-ti vanda unul cu contract Tmobile.
Ontopic: la inceputul lunii noiembrie imi vine 5S-ul cumparat din apple store din state varianta de $650 cu sim t-mobile. Iti voi face un filmulet cu unboxing si cum il activez.
Sper sa ai dreptate. O sa citesc thread-ul spre final, ca prima pagina spune exact ce credeam si eu dupa ce mi-a spus aia la tel ca sunt fara contract, dar sunt blocate.
L-ai luat prin cineva presupun. Cum ai gasit in magazin, ca stocul e zero peste tot, poti lua numai cu contract…cele T-Mobile fara contract (blocate sau neblocate in T-Mobile) nu sunt de gasit pe nicaieri.
Exista optiunea sa il rezervi online si sa il primesti acasa peste doua saptamani, dar cine imi ia iPhone-ul nu mai sta pana in Noiembrie.
Nu stiu ce sa fac…daca gaseste unul de 32GB, sa il iau? Astea de care spuneam, erau de 16GB.
Am citit thread-ul la final si cica dc cumperi din Apple Store e unlocked, daca cumperi de la T-Mobile e blocat si trebuie folosit 40 zile in reteaua lor inainte de a cere deblocarea.
Pe disperarea asta cand nici un Apple Store nu are iPhone 5S pe stoc, de unde am eu garantia ca nu e un iPhone ce trebuia sa ajunga la T-Mobile pt a fi vandut, si ajunge direct la Apple?
E riscant, dar in cel mai rau caz il pun sa il cumpere, il desigileaza, baga sim de Romania in el, si daca nu merge activat, il inapoiaza la Apple imediat.
Kevo, poti sa stai linistit in cazul in care vrei sa comanzi de la Apple varianta de $650, nu iti vor da unul pt t-mobile .
Probabil stocurile se vor mai stabiliza in noiembrie, decembrie.
Scuze pentru double-post, dar nu pot edita postul anterior. Daca un admin poate face join la ambele posturi ar fi excelent!
Ca sa iti raspund complet la intrebare, da l-am luat printr-o cunostinta din state. Comandat pe store.apple.com (deci online) la inceputul lunii , estimated shipping date este undeva pe 25 octombrie.
Nu se gaseste pe stock la nici un magazin in US, varianta la liber fara contract. (orice capacitate sau culoare).
Uite un site cu care poti vedea stock-ul in apple store-urile din state: http://iphone-check.herokuapp.com/
Bagi un zip code, selectezi culoarea, selectezi unlocked si submit