Pe masura ce utilizez iOS 7 mi se pare tot ma fain Astia de la Apple au facut o treaba excelenta sper ca toate aplicatiile sa se actualizeze cat mai repde pe noul sistem…
Pe masura ce utilizez iOS 7 mi se pare tot ma fain Astia de la Apple au facut o treaba excelenta sper ca toate aplicatiile sa se actualizeze cat mai repde pe noul sistem…
Confirm
Confirm confirmarea ta.
Confirm confirmările voastre .
Pe ipad 2 care il frec nonstop nu am observat deteriorării ale performantelor sau diminuarea longevitatii bateriei.
Pe iPhone 4S e ok…nu asa de ok ca 6.1.3, dar va fi imbunatatit.
Pe iPad 2 in schimb, las 6.1 cu Jailbreak. E impecabil. Nu imi place noul safari deeelooc. Din pacate planuiesc sa iau din state iPad 5 in octombrie/noiembrie, si nu voi avea ce face…vine cu 7 instalat.
Eu am o problema cu aplicatia pentru vreme pe iPhone, nu se actualizeaza mereu… De exemplu intru dimineata si imi arata ok, apoi intru pe la pranz, imi arata corect ora acolo la vremea din ziua respectiva, dar temperatura ramane cea de dimineata, chiar daca afara e mai cald. Face asa din cand in cand, insa e deranjant. Voi intampinati aceasta problema?
Pe iPad 2 in schimb, las 6.1 cu Jailbreak. E impecabil. Nu imi place noul safari deeelooc. Din pacate planuiesc sa iau din state iPad 5 in octombrie/noiembrie, si nu voi avea ce face…vine cu 7 instalat.
Safariul din iOS 6.1 este superb in comparatie cu cel din iOS 7. Mai ales in landscape. Faceti o comparatie, observati cat de discrete sunt butoanele de back si forward dua ce treceti in full screen pe un iPhone cu iOS 6!
Nu inteleg ce a fost in capul lor.
si nu mai tine minte nici o parola.. nu stiu daca e vre un bug sau au bagat acum dar ma deranjeaza .. spre exemplu macuser.. de fiecare data tre sa ma logez
Ieri nu mai mergea Safari,nu vroia nici sa iasa asa ca am incercat sa inchid iPadu,a mers cu greu,1 minut pana s-a stins de tot,la sfarsit mi-a aparut niste prostii pe ecran(am crezut ca s-a stricat) in rest merge ok.
În afară de faptul că s-a blocat în timp ce își făcea update-ul de sistem (de la 6.1.3 la 7.0), deși am descărcat iOS 7 mai întâi pe Mac și am făcut upgrade-ul iTunes la 11.1; nu am avut probleme.
- mă bucur că pot activa și dezactiva bluetooth și wi-fi din ecran blocat ca să nu mai intru în setări.