Eu unul sunt foarte multumit de el si legat de safari se misca demential, incarca paginile instant. Mai sm acasa un iphone4 dar mie ca frica sa trec pe ios 7 cu el, ceva pareri legate de ios7 pe i4?
Am folosit doar wifi-ul, imessage, whatsapp, instagram , etc si de abia a scos 5h de utilizare.
Apare 10% in imagine dar de fapt a scazut la 1% si pe urma s-a inchis.
Pana s-a deschis deja era la 9%.
Atunci am facut poza.
Oricum mi se pare putin doar cu wifi sa nu scoti 6h-7h ore de utilizare decenta. Cam aiurea
Dupa o folosire de la 100% la 0% observ ca bateria tine la fel ca inainte. Prima impresie a fost ca tine mai putin dar nu e asa, cel putin in cazul meu (iPad 4).
E inadmisibil! La ora 8am am scos 4S de la incarcat (100%) si in 4 ore 20min de standby, l-am folosit 1 ora 45 minute pe Twitter si iMessage prin 3G.
Baterie 63%...la iPad nu stiu daca e sesizabil pt ca are baterie buna. La iPhone, care oricum are baterie penibil de mica, fiecare ora in minus se simte.
O data cu update-ul la iTunes 11.1, in Recycle Bin au ajuns si fisierele de restore la 6.1.3. Sa inteleg ca daca in viitor as vrea sa fac restore la telefon (4S) automat mi se va instala iOS 7?
cam asa e la mine azi.
1h40 de usage si standby -7h21 de minute de standby
63%
L-am folosit doar pentru wifi browsing, whatsapp, Imessage, instagram. Si putin 3g
eu nu stiu ce sa fac ..daca e de la IOS sau de la baterie.. Uneori mi se intampla sa se inchida cand mai are 8-10% din baterie. Pe forumuri la macrumours multi se plang ca li se inchide telefonul la 20%-15% si cere sa fie pus la incarcat. Totusi cand aveam 6.14 nu aveam probleme de astea cu el.
Ma tinea 6-8 h de folosire si vreo 1 zi si ceva de standby.
si chiar 2 zile de standby. Nu mi se intampla sa se inchida!
Apple zicea ca tine 7-8h pe 3G ..multi au zis pe forum ca duce 7-8h cu 3G-ul deschis dar pe mine nu ma duce atata..cred ca am probleme cu bateria..
Kevo - 23 Septembrie 2013 09:23 AM
E inadmisibil! La ora 8am am scos 4S de la incarcat (100%) si in 4 ore 20min de standby, l-am folosit 1 ora 45 minute pe Twitter si iMessage prin 3G.
Baterie 63%...la iPad nu stiu daca e sesizabil pt ca are baterie buna. La iPhone, care oricum are baterie penibil de mica, fiecare ora in minus se simte.