Enervant: noi n-avem Next Destination in Notification Centre!
Ala care-ti arata cat mai faci pe drum pana ajungi acasa / la servici, dupa ce iti invata rutina.
Nu prea se stie exact ce e cu functia aia ... multi se plang ca nu o au , dar nu e nimic clar pana acum , daca e vorba de tara , de aparat… e posibil sa o fi dat in bara cu ea si o repare in viitor , sau nu ... ) si pe forumurile lor sunt multi care si-au pus intrebarea asta .
Apare intr-o forma saua alta in functie de unde te afli: lock screen sau home screen
d3xmeister - 26 Septembrie 2013 12:30 PM
Stie cineva de ce atunci cand primesc apel, cateodata am buton mare, verde, slide to answer, si cateodata am un buton rosu si unu verde cu answer si decline ? Nu conteaza cine din agenda ma suna, si la aceleasi persoana apare cand una cand alta.
Este în funcție de starea telefonului (blocat/deblocat) în momentul în care primesti apelul. Vezi pozele!
Aha, eu credeam ca are legatura cu Siri local search, care nu e disponibil in Ro.
La inceput exact asta am crezut si eu ... dar am tot citit si mai multi au problema astia si sunt in zone unde Sir local search e disponibil ... e ciudat , dar se lamureste si asta pana la urma
Ca tot a venit vorba de butonul verde de answer…in iOS 7 au scos butonul de respins un apel atunci cand e blocat telefonul? Sau nu stiu eu sa-l gasesc? Este enervant sa apas de doua ori pe lock ca sa resping un apel.
Si alta chestie….care e faza cu iCloud Keychain?.....adica este activata si pe iPhone si pe iPad, dar nu imi sincronizeaza parolele….gresesc undeva ca vreau sa faca asta?
Enervant: noi n-avem Next Destination in Notification Centre!
Ala care-ti arata cat mai faci pe drum pana ajungi acasa / la servici, dupa ce iti invata rutina.
Nu prea se stie exact ce e cu functia aia ... multi se plang ca nu o au , dar nu e nimic clar pana acum , daca e vorba de tara , de aparat… e posibil sa o fi dat in bara cu ea si o repare in viitor , sau nu ... ) si pe forumurile lor sunt multi care si-au pus intrebarea asta .
Impreuna cu “Frequent Locations”, daca acesta din urma este ON, estimeaza, daca si “Traffic” este ON, cat faci pana la urmatoarea destinatie….informatie ce apart in Notification Center, intre Vreme si Next Up in Calendar.
Asta se intampla dupa cateva zile de folosit aceste optiuni.
DAR…..cum pentru Apple Maps optiunea de Traffic nu exista (nu este implementata inca - remember Google Maps, a durst muuuulti ani).....nici aceasta functie nu este existenta.
Deci….cand vor implementa “Traffic” pentru tara noastra, in Apple Maps, atunci o sa avem si optiunea asta de “Next Destination”.
din ce am folosit pana acum, la traffica arata daca drumul e blocat/se lucreaza la el. Asta e pentru Danemarca. S-ar putea sa afiseze informatiile astea si pentru Romania