din ce am folosit pana acum, la traffica arata daca drumul e blocat/se lucreaza la el. Asta e pentru Danemarca. S-ar putea sa afiseze informatiile astea si pentru Romania
Nu exista optiunea asta pentru tara noastra in Apple Maps.
Google Maps are asa ceva….dar in cele de la Apple inca nu este implementat serviciul.
Fratilor, nu stiu cum e la voi, dar la mine e varza bateria. Nu credeam ca ceva poate fi mai rau pe iPhone-ul meu 4s ca iOS 6.1.3. M-am inselat.
Am oprit toate cele: location services, notifications, parallax, background app refresh, bluetooh, opresc wi-fi cand nu il folosesc. Nu am aplicatii care papa bateria aiurea de genul skype.
Nu obtin decat 3 ore si 35 minute de utilizare efectiva. Am facut calibrare… nimic.
Am avut un comportament normal de incarcare a bateriei de cand am cumparat telefonul in aprilie 2012. Fara overcharge, cu o calibrare lunara.
Nu ma joc pe telefon. Doar mail (pe fatch manually) in aplicatia nativa, un pic de facebook, iMessage, 2-3 telefoane de cateva minute, 2 poze.
La iOS 6.1.3 ajungeam la 4 ore si 30 minute utilizare efectiva. iOS 6.1 a fost versiunea care mi-a oferit cea mai buna baterie; atingeam si 6 ore de utilizare efectiva.
Ce spui tu acolo suna rau de tot. E clar ca bateria e varza pe ios 7.02… Multi se plang de asta si altii zic ca o duc bine cu viata bateriei. Totusi cei de la ars tech http://arstechnica.com/apple/2013/09/ios-7-thoroughly-reviewed/ au facut o analiza si din testele lor a reiesit ca ios 7.0 are rezultate mai slabe cu 2h pe partea de baterie cand folosesti wireless-ul.
Eu cel mai mult am reusit sa scot 5h30 de utilizare si vreo 17-18h de standby pe ios 7.02. Am majoritatea serviciilor inchise. Pe ios 6.14 si 6.13 obtineam lejer 6h-8h pe folosire si 1 zi si ceva de standby.
Incearca sa faci un restore din Itunes sau chiar un set as new la telefon. Mi se pare putin ca utilizare 4h30 pe 6.13 ...
La inceput 3h35 -4h obtineam si eu pe ios 7.00.
Am mai spus pe aici, e dificil sa compari viata bateriei, depinde de foarte multi factori (inclusiv puterea semnalului pentru fiecare).
La mine, azi: Utilizare: 3 ore 33 minute (din care peste o ora iTunes Radio prin 3G) / In repaus: 11 ore 25 minute. Bateria la 60%
Pe ipad 2 aplicația de mail face uneori așa:
- să zicem că primesc un mail care are câteva rânduri, printre care și diverse link-uri;
- inițial îmi arată doar titlul și detaliile expeditorului și atât (am stat și 2-3 minute și nu arăta mai multe);
- ca să văd și restul trebuie să intru în alt mail mai vechi și apoi să revin la cel nou și astfel văd tot mesajul.
Cred ca consumul bateriei tine de felul cum isi gestioneaza fiecre iPad-ul.
Frec destul de mult iPad-ul cu iOS7 și nu prea am sesizat diferente la viteza de descarcare a bateriei.