Ați folosit iBackupbot până acum? Cu ajutorul aplicației mi-am verificat numărul de cicluri și sănătatea bateriei,nu necesită jailbreak. Merge ok cu iOS 7.
Ați folosit iBackupbot până acum? Cu ajutorul aplicației mi-am verificat numărul de cicluri și sănătatea bateriei,nu necesită jailbreak. Merge ok cu iOS 7.
Pe OS X nu am avut probleme,ce e drept am sters aplicatia dupa ce am avut informatiile pe care le-am dorit despre baterie. Îmi pare rău dacă face rău aplicația, nu am avut intenția să recomand ceva dăunător.
nu stiu daca a mai fost sau nu zisa problema asta : am constatat azi ca nu mai am nici un ringtone custom in urma update-ului la 7.0 (sau 7.0.2 , dracu’ stie) . Am vazut ca sunt mai multi pe diverse forumuri care au patit asta . Am dat un restart si degeaba , nu au aparut . Am inteles ca un fix ar fi sa il ‘freci’ din iTunes de mai multe ori sa mai puna o data ringtone-urile , dar nu da mereu rezultate . Am incercat sa pun un ringtone cu iFunbox si desi zice ca a fost copiat nu apare in tonuri .
Next Destination nu cred că va apărea la notificări până nu folosiți Maps ca să faceți un traseu.
Am Frequent Locations on, și a început să se prindă ce și cum (chiar cu o acuratețe înfricoșătoare, in special dpdv al duratelor), dar cum nu conduc nu apare niciodată nimic. Stau în Londra, da, și suntem mai avansați din punctul ăsta de vedere, al informațiilor din trafic, dar asta e pentru că userii contribuie cu informații. În cazul Apple, informațiile le iau de la Waze (nu?)(pe care i-au și cumpărat parcă?) iar Google își ia informațiile despre trafic din crowdsourcing de la deținătorii de Android care folosesc GMaps… și mai nou si de la cei de pe iOS care folosesc Google Search și Now, probabil. Din ce-am văzut, prefer Waze când vine vorba de informația oferită (road closures, accidents etc.) care e up to date pentru că o adaugă utilizatorii aplicației pe măsură ce apar problemele în trafic. Eram în vizită la o amică și se spărsese o țeavă cu apă sub asfalt… după vreo 2 ore în Maps deja era un avertisment de inundație pe strada aia, iar în ziua următoare “road closure due to work being carried out by Thames Water”, pe când GMaps doar afișa o bandă roșie… nu zic, o fi fost un caz izolat, că și Maps până la urmă are dumele lui (universitatea mea apare într-un parc, când defapt este undeva lângă... am dat report bug cred că încă de pe vremea lui iOS 6, dar n-au rezolvat problema, acum apare și unde ar trebui să fie și în parc). Poate acum cu 5s/iOS 7/Frequent Locations o să înceapă și Apple să-și construiască o bază din asta de date…
Într-o zi în drum spre facultate (călătorie care o fac cu autobuzul și ceva mers) am făcut un traseu să văd în mare parte cum functionează Maps și dacă face rerutarea aia șmecheră când detectează că ai coborât din “mașină” și mergi. Da, a mers de minune, dar minunea și mai mare mi-a fost a doua zi când, din nou la facultate - la bibliotecă fiind - am observat că îmi apare Next Destination. Care este click-able ca și vremea și te duce automat în Maps unde traseul e gata făcut. Deci… dacă vreți informații din trafic, veți suferi la baterie dar consolați-vă cu gândul că e “for the greater good”.
În cazul Apple, informațiile le iau de la Waze (nu?)(pe care i-au și cumpărat parcă?) iar Google își ia informațiile despre trafic din crowdsourcing de la deținătorii de Android care folosesc GMaps…
Nu. Google a cumparat Waze și da, posibil să faca și crowdsourcing desi e incredibil de futil.
În cazul Apple, informațiile le iau de la Waze (nu?)(pe care i-au și cumpărat parcă?) iar Google își ia informațiile despre trafic din crowdsourcing de la deținătorii de Android care folosesc GMaps…
Nu. Google a cumparat Waze și da, posibil să faca și crowdsourcing desi e incredibil de futil.
m-am uitat de curiozitate la blocul meu din Piatra Neamt pe Apple si Google Maps. Amandoua au o pata, exact in acelasi loc, aceleasi masini parcate, totul este identic. Si am aratat aplicatiile side-by-side altora si sunt de aceeasi parere ca si mine: hartile nu difera cu nimic. Am sa revin pe seara cu poze.
Toată treaba asta cu Next Destination devine… înfricoșător de technologically advanced.
Azi m-am trezit cu traseu spre școală.
De asemenea, văd o imbunătățire a autonomiei drastică pe 7.0.3… și sper să nu fie “reality distortion field”, că ar fi super dacă e așa.
Au rezolvat si gyro gate-ul , dar la partea cu senzorul Bosch tot au zbârcit-o deci -1 din partea mea.