Data trecuta am asteptat pana a doua zi dimineata. Acum, tare mi-e frica ca vom astepta mai mult. Numarul de iPhone/iPad a crescut simtitor, iar daca Apple nu a marit corespunzator capacitatea serverelor, vom astepta destul de mult. Sa vedem ...
Nu am facut mai nimic de cand l-am scos de la incarcat si mi se pare ca papa bateria cam repejor.
In 48 de minute de vorbit pe viber, bateria a scazut de la 93% la 80%. Mentionez ca interlocutoarea mea a scazut de la 100% la 99% in tot acest interval, avand acelasi iphone 5, insa cu 6.1.4. Presimt ca aceasta golire rapida a bateriei va fi, de departe, cea mai enervanta!
imi place. ce baterie, sa se duca, pui iar la incarcat. stii vorba aia chinezeasca: less is more. no, this is lessmore. de asta se duce bateria, simplu la suprafata, complicat sub capota.
Data trecuta am asteptat pana a doua zi dimineata. Acum, tare mi-e frica ca vom astepta mai mult. Numarul de iPhone/iPad a crescut simtitor, iar daca Apple nu a marit corespunzator capacitatea serverelor, vom astepta destul de mult. Sa vedem ...
pe ipad mini a mers foarte repede. doar cat am mancat. fara crashuri sau altceva. asta la 20:30, dupa ce reteaua mucificata a revenit pe fagasul normal.
Nu poti sta tot timpul cu incarcatorul dupa tine.
Pe ios 6.14 scoteam lejer 6-7h de utilizare. Ma tinea o zi intreaga si chiar 2 zile cu tot cu standby
35 de minute de utilizare
1h30 de standby
bateria e la 93% si tot scade. Hmmm
szhoul - 18 Septembrie 2013 08:55 PM
imi place. ce baterie, sa se duca, pui iar la incarcat. stii vorba aia chinezeasca: less is more. no, this is lessmore. de asta se duce bateria, simplu la suprafata, complicat sub capota.