Eu nu am reusit activarea pana la ora asta. Au trecut deja 2 ore de cand tot incerc. Ma duc la culcare, incerc din nou maine dimineata ... sper sa nu raman fara telefon maine.
Wallpaper-ul dinamic papa baterie. De asemenea, verifica bluetooth, off cu el atata timp cat nu ai nevoie de el. Mie pe 4S bateria ma tine cam 90% din timpul cat tinea cu 6.1.4.
M-am trezit in miez de noapte (ora 4) si initial serverele inca erau aglomerate. Dupa ceva minute totul a inceput sa mearga (app store-ul incarca noile aplicatii, a inceput sa actualizeze aplicatii, etc).
Ce porcarie…stiam eu ca trebuia sa fi ales US store cand am facut contul @me.com.
Noroc ca am un cont vechi @yahoo.com.au care e facut in US store.
Acum va trebui mereu sa schimb pe contul @me.com cand voi downloada aplicatii noi, si dupa aia, sa schimb inapoi pe cel de US ca sa pot asculta iTunes Radio…bummer.
Ce discriminare geografica…la fel si cu Spotify si iTunes match
Ce porcarie…stiam eu ca trebuia sa fi ales US store cand am facut contul @me.com.
Acum va trebui mereu sa schimb pe contul @me.com cand voi downloada aplicatii noi, si dupa aia, sa schimb inapoi pe cel de US ca sa pot asculta iTunes Radio…bummer.
E vorba de aceleasi licente, asa ca, da, nu avem iTunes Radio. Legislatia noastra complica situatia, din care am inteles. Suntem ghinionistii acestor servicii.
instalat OTA aseară după vre-o 40 de minute de încercări (de download-at nu a fost problemă, problema a fost la verifying update…)
e mișto de tot, pare pueril, dar în același timp elegant și avangardist, e o plăcere pentru ochi.
E vorba de aceleasi licente, asa ca, da, nu avem iTunes Radio. Legislatia noastra complica situatia, din care am inteles. Suntem ghinionistii acestor servicii.
poate reușim să exprimăm - cu ocazia intâlnirii anuale - o poziție coerentă a macuserilor români despre acest lucru…
e mișto de tot, pare pueril, dar în același timp elegant și avangardist, e o plăcere pentru ochi.
E facut in graba de dragul schimbarii!
Notes dar mai ales Reminders le-au stricat. Reminders nu beneficiaza de full screen cat e pe sistemul de cartonase.
In toate aplicatiile pare sa fie o aglomeratie de text.
Alb griul deschis folosit ca background in ele papa bateria mai repede.
Landscape-ul pare sa fie promovat tot mai putin.
Phone app ( cand tastezi un numar) parca e facut de un copi pe genunchi.
Mie personal nu imi place, probabil ma voi obisnui cu el, dar nu orice scoate Apple e poleit cu aur.
E normal sa pape bateria mai repede, la cate chestii sunt pe fundal. Sau la cati pixeli albi sunt in plus fata de 6.
Banuiesc ca daca dezactivam “Reimprospatare in fundal” (cam mecanica traducerea) se mai castiga ceva baterie.
Si mie imi spune ca am un cablu neautorizat, dar incarca.
nu mai are sunet cand revii din lockscreen in Home screen?
Nu, doar cand il blochezi sau cand tastezi. Am gasit o metoda pentru a potrivi un wallpaper in lockscreen fara move and scale, dar presupune instalarea unei aplicatii (gratuite) din appstore. Nu este solutia ideala, ci una de compromis. Pe de alta parte, am inchis o gramada de servicii pentru a reduce consumul energetic. Nu am inchis insa si parallax-ul care este, pare-se, are consumator, deoarece ma irita miscarea permanenta a wallpaperului.
Intrebare de om ignorant: daca as vrea sa fac downgrade, as putea? Nu am jailbreak pe el si, in mod normal, nu ar fi posibil, insa daca totusi ar exista o solutie cred ca, pentru moment, as abandona 7-le. Asadar?
1. de unde se dezactiveaza Reimprospatare in fundal? )
2. Se poate cumva trece inapoi la ios 6.14?
altero - 19 Septembrie 2013 07:50 AM
E normal sa pape bateria mai repede, la cate chestii sunt pe fundal. Sau la cati pixeli albi sunt in plus fata de 6.
Banuiesc ca daca dezactivam “Reimprospatare in fundal” (cam mecanica traducerea) se mai castiga ceva baterie.
Si mie imi spune ca am un cablu neautorizat, dar incarca.