1. de unde se dezactiveaza Reimprospatare in fundal? )
2. Se poate cumva trece inapoi la ios 6.14?
altero - 19 Septembrie 2013 07:50 AM
E normal sa pape bateria mai repede, la cate chestii sunt pe fundal. Sau la cati pixeli albi sunt in plus fata de 6.
Banuiesc ca daca dezactivam “Reimprospatare in fundal” (cam mecanica traducerea) se mai castiga ceva baterie.
Si mie imi spune ca am un cablu neautorizat, dar incarca.
Settings > General > Backgroud app refresh > off.
Gand la gand cu bucurie in ceea ce priveste 6.1.4.
Totusi, ce face “Backgroud app refresh”? Daca esti intr-o aplicatie modifica fundalul? in functie de ce? Oricum pana modifica toata lumea aplicatiile mai este, deci o parte nu fac treaba asta…
Am foarte multe aplicatii care nu au fost actualizate pe iOS7, desi acesta e lansat pentru dezvoltatori de atatea luni….
Totusi, ce face “Backgroud app refresh”? Daca esti intr-o aplicatie modifica fundalul? in functie de ce? Oricum pana modifica toata lumea aplicatiile mai este, deci o parte nu fac treaba asta…
Am foarte multe aplicatii care nu au fost actualizate pe iOS7, desi acesta e lansat pentru dezvoltatori de atatea luni….
Isi face refresh in background, de ex dacă ai Twitter lansat dar în background atunci își face refresh și când îl deschizi va avea deja ultimile tweeturi.
-bateria e varza cu iOS7 fata de cum era cu iOS6
-urasc designul icoanei settings
-urasc folderele si faptul ca nu sunt ca la iOS6 cate 4 pe rand
-urasc noul look pt Reminders
-urasc faptul ca Notes sunt albe, cand toti stim ca noi scriem pe foi galbene
Cam multă ură...
Si ca sa calmam putin apele:
-imi place designul pt iMessage, Weather si Clock
-imi place cum sunt afisate fotografiile in Photos
-imi place iTunes Radio
-imi place ca pot bloca numere de tel
Nu prea imi place Safari sincer sa fiu, si acum nu imi place ca nu mi se conecteaza nici unul din conturile Apple ID.
Cand vreau sa iau o aplicatie noua, imi spune “cannot connect to iTunes store”
papa bateria pentru ca nu se mai poate inchide 3g-ul.
Pe 6.14 tineam inchis 3g-ul si foloseam wifi pentru ca eram mereu in zone cu wifi.
cand nu eram in zone cu wifi foloseam edge pentru viber, whatsapp, imessage si chiar navigare pe net.
Acuma nu se mai poate inchide 3g-ul si papa din baterie. Daca dai off la celular data nu mai poti folosi serviciile care necesita internet.
Asta in cazul in care nu esti in zona cu o retea wifi.
Pe 6.14 tineam inchis 3g-ul si foloseam wifi pentru ca eram mereu in zone cu wifi.
cand nu eram in zone cu wifi foloseam edge pentru viber, whatsapp, imessage si chiar navigare pe net.
Acuma nu se mai poate inchide 3g-ul si papa din baterie. Daca dai off la celular data nu mai poti folosi serviciile care necesita internet.
Deci adio edge ... cam aiurea chestia asta..
WTF
Nici nu am observat ca nu se poate dezactiva 3G. Astia sunt retardati. Aceeasi greseala ca la iOS5 cand toti au fost deranjati ca nu au semnal pt ca nu poate fi oprit 3G.
Ciudat e ca atunci cand am instalat primul beta (inainte sa revin la 6.1.3) exista 3G toogle. Tin minte ca am verificat special.
Daca dai pe plusul de sus de langa norisor, iti creeaza tab nou.
Nu ma refeream la adăugarea unui tab ci la navigarea printre taburi ca si ferestre individuale.
Ce imi place este ca abia acum dupa 7 generații pot sa scriu si eu cu tastatura split. Pana acum daca făceai split la tastatura iti intra textul sub tastatura si nu vedeai ce scrii
Nu putem face ceva ca sa revina la butonul de 3g?
Acuma are doar enable 4G.
Nu in multe zone este 4g si multi ar vrea sa foloseasca Edge-ul sau macar sa pot sa inchid 3g-ul.
Nu am nevoie de el sa fie deschis tot timpul.
3G toogle la ce te referi? Daca le trimitem mai multi bug report pentru chestia o sa tina cont la urmatorul update? Cel mai tare 3g-ul asta nenoroceste bateria.
Kevo - 19 Septembrie 2013 10:04 AM
Altom - 19 Septembrie 2013 09:26 AM
Deci adio edge ... cam aiurea chestia asta..
WTF
Nici nu am observat ca nu se poate dezactiva 3G. Astia sunt retardati. Aceeasi greseala ca la iOS5 cand toti au fost deranjati ca nu au semnal pt ca nu poate fi oprit 3G.
Ciudat e ca atunci cand am instalat primul beta (inainte sa revin la 6.1.3) exista 3G toogle. Tin minte ca am verificat special.