2 din 2
2
Riscuri la achizitionare unui produs iPhone/iPad SH.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

dezactivarea unui cont de iCloud pe un iphone mi se pare ca deautitenficarea unui calculator in iTunes: poti sa ai maxim 5 calculatoare la un moment dat autentificate, dar daca deautentifici unul iti scade numarul de calculatoare autentificate. mi se pare foarte ciudat ce zici tu. da un telefon la noumax/istyle si intreaba-i ce parere au

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.12.10
exco - 13 Septembrie 2013 03:05 PM

dezactivarea unui cont de iCloud pe un iphone mi se pare ca deautitenficarea unui calculator in iTunes: poti sa ai maxim 5 calculatoare la un moment dat autentificate, dar daca deautentifici unul iti scade numarul de calculatoare autentificate. mi se pare foarte ciudat ce zici tu. da un telefon la noumax/istyle si intreaba-i ce parere au

https://discussions.apple.com/thread/5237597?start=0&tstart=0

Deci am avut dreptate in mare parte. Doar ca gagiul asta zice ca POTI creea un alt cont pe alt device care sa-l folosesti pe un device care a ajuns la limita. Singura problema e ca trebuie sa gasesc alt device de unde sa “consumi” 1 din cele 3 activari posibile smile)
In continuare consider ca e o tampenie.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.06.10

Ati ajuns departe cu discutia legata de cum apara Apple utilizatorii, dar totusi, daca cel care si-a lasat iDevice la amanet il declara furat, care sunt consecintele? Ce simte cel are a alergat dupa un chilipir?

Multumesc!

Semnătură 

Simplifica pentru a dobandi pacea!

iPad mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Cand cumperi faci un contract scris, poate ajuta la ceva.

Semnătură 

Mcintoshing…

2 din 2
2