1 din 5
1
Sondaj
Ce abonament folositi pentru iPhone-urile voastre?
Abonament cu minute incluse - sub 20€/luna 30
Abonament Unlimited - cel putin 30€/luna 22
Abonament de grup - intre 50-100€/luna 5
Abonament de grup - peste 100€/luna 5
Folosesc cartela pre pay 27
Total voturi: 89
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Ce abonamente aveti la smartphone-urile voastre?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

As vrea sa trece, toti macuserii, ce abonamente si optiuni aveti activate pentru smartphone-urile voastre, cat vorbiti si cat platiti lunar.

Se apropie sezonul prelungirilor de abonamente pentru cei ce cumpara iPhone (sau Android), si cred ca ar fi util sa stim ce putem negocia cu companiile de telefonie mobila, si care este cel mai bun deal de pe piata.
Puteti sa treceti si daca aveti sau nu optiunea de pret preferential la un nou smartphone, ce optiuni aveti activate, etc.

Eu de ex, am un abonament de 95€, la care am si 2 optiuni de internet unlimited de cate 15€.
Deci platesc lunar cam 500 lei, si din cei 95€, sunt taxat 0.3€ in retea, si 0.6€ in afara retelei, insemnand in total 3000 minute in retea, sau 1500 min in afara retelei.

Lunar, ce nu folosesc mi se reporteaza pentru luna urmatoare.
In fiecare luna raman cu o gramada de minute pt luna urmatoare, deci lunar am cate 100€ credit pe care nu reusesc sa ii consum.

Am 15 simuri, ce vorbesc gratis intre ele, iar minutele le pot distribui cum vreau. Momentan folosesc doar 10 simuri, din care consum fac doar 3.
Pentru ca nu consum cat platesc, as vrea sa reduc abonamentul cand expira.

O sa fac un poll, pentru cei carora le e lene sa scrie.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Prepay,minute destule,net.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.11.11

Lipseste intre 20 si 30… sunt destul de multe tipuri de abonamente in intervalul asta.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
DoT - 12 Septembrie 2013 07:10 AM

Prepay,minute destule,net.

Cum faci de nu depasesti minutele pe care le ai? Mai ales cele din afara retelei?

Ai 2 telefoane in retele diferite? Se mai intampla sa suni numere de tel care sunt portate si iti consuma minutele din afara retelei…care de obicei, la prepay sunt f putine (100-200min).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
wedomobile - 12 Septembrie 2013 07:19 AM

Lipseste intre 20 si 30… sunt destul de multe tipuri de abonamente in intervalul asta.

Baga si tu 30…sigur depasesti LOL

(Rog adminul daca poate sa bage si optiunea 20-30€/lunar).

Ar fi fost super daca ati putea da detalii…mai ales pentru cei care considera ca au un super “deal”.

De exemplu, un amic a facut acum ceva timp, inainte sa apara abonamentele “unlimited”, un abonament cu minute nulimitate in orice retea, si plateste cam 50€/luna.

Atunci el considera ca are un super “deal”...acum, abonamente ca ale lui costa 30€ LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

prepay, incarc neregulat cate 4-7€ pt ca nu-mi place sa fiu legat de un abonament si pot trai ff bine si fara net nonstop pe tel. in uk aveam tot prepay dar plateam lunar cate 15£ si aveam net nelimitat, hotspot si minute si sms-uri cu 95% mai multe decat as folosi vreodata. deci nu prea au cum sa ma tapeasca astia cu 30E

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cei care folositi prepay, cum va luati iPhone-uri?

Din state, sau din tara la preturi mari? Nu prea merita de la noi la ce preturi avem.

Desi, daca fac un calcul, banii pe care ii dai 24luni la abonament, tot pe acolo ajung, numai ca nu ii dai toti odata.

Cei cu abonamente de grup (si nu numai), postati si voi cateva detalii despre abonamentele voastre.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Prepay,opțiune de 5€ cu 2500 min în rețea,75 min naționale,75MB/lună, dezactivez opțiunea în a 29-a zi și apoi o reactivez, astfel se cumulează minutele. Acum am 22000 min în rețea, 326 min în rețea, 400MB. Nu mă uit la numerele pe care le sun pentru că am destule minute,indiferent de rețea.

5-ul l-am luat din Tulcea de la un user de pe mercador, era folosit 2 luni.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.03.09
DoT - 12 Septembrie 2013 08:03 AM

Prepay,opțiune de 5€ cu 2500 min în rețea,75 min naționale,75MB/lună, dezactivez opțiunea în a 29-a zi și apoi o reactivez, astfel se cumulează minutele. Acum am 22000 min în rețea, 326 min în rețea, 400MB.

Treaba cu dezactivarea optiunii si reactivarea ei merge in orice retea? Eu nu am incercat la Orange pt ca aveam mereu impresia ca ce consumi nu se raporteaza.

In rest ca sa fiu in topic: PrePay… always. La ce tarife avem in Romania… Cand stateam in Franta imi convenea sa sun de pe cartela de Orange Ro cu roaming, decat de pe cea Orange Fr. Au niste tarife aia acolo de te lipsesti.

Semnătură 

MacBook unibody late 2008
iPad 2nd generation Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu folosesc altă rețea deci nu te pot ajuta, poate încearcă cineva de aici cu Vodafone/Cosmote.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Prepay,opțiune de 5€ cu 2500 min în rețea,75 min naționale,75MB/lună, dezactivez opțiunea în a 29-a zi și apoi o reactivez, astfel se cumulează minutele. Acum am 22000 min în rețea, 326 min în rețea, 400MB. Nu mă uit la numerele pe care le sun pentru că am destule minute,indiferent de rețea.

WTF? :o

22mii de minute? Uau.
Adevarul e ca pare mai rentabil sa iti iei doua prepay, in retele diferite, si cu 10€/luna ai 2500 min in fiecare retea.

La Orange de exemplu, pentru prepay 9€/luna ai 3000min in retea, 150min in afara si 500MB net (oare la ce viteza?...LTE?)

Mai nasol e ca trebuie sa iti cumperi telefoanele la pret intreg, si ca iti trebuie 2 prepay-uri, in retele diferite daca vb mult.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

DoT la Orange e aia cu 5E? pt 75M pt cazuri de urgenta merita, inainte aveam optiune cu 4E de la vodafone dar nu tin minte sa-mi fi dat si minute, doar net.
Eu personal cumpar telefonul la liber pt confortul meu mintal chiar daca in 2 ani ajung la aceeasi bani.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Kevo - 12 Septembrie 2013 08:38 AM

WTF? :o

22mii de minute? Uau.
Adevarul e ca pare mai rentabil sa iti iei doua prepay, in retele diferite, si cu 10€/luna ai 2500 min in fiecare retea.

La Orange de exemplu, pentru prepay 9€/luna ai 3000min in retea, 150min in afara si 500MB net (oare la ce viteza?...LTE?)

Mai nasol e ca trebuie sa iti cumperi telefoanele la pret intreg, si ca iti trebuie 2 prepay-uri, in retele diferite daca vb mult.

Aș fi avut mai multe dar am omis odată să reactivez la timp, dacă lași să se reactiveze automat nu se reportează minutele. Viteza este de 600-800KB/s,testată ieri după ce am făcut update la iOS 7. Am opțiunea dea activa LTE dar nu am cartelă compatibilă ( cred că trebuie schimbat sim-ul ).

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 12 Septembrie 2013 08:51 AM

DoT la Orange e aia cu 5E? pt 75M pt cazuri de urgenta merita, inainte aveam optiune cu 4E de la vodafone dar nu tin minte sa-mi fi dat si minute, doar net.
Eu personal cumpar telefonul la liber pt confortul meu mintal chiar daca in 2 ani ajung la aceeasi bani.

Da,la Orange.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
DoT - 12 Septembrie 2013 08:53 AM

Aș fi avut mai multe dar am omis odată să reactivez la timp, dacă lași să se reactiveze automat nu se reportează minutele. Viteza este de 600-800KB/s,testată ieri după ce am făcut update la iOS 7. Am opțiunea dea activa LTE dar nu am cartelă compatibilă ( cred că trebuie schimbat sim-ul ).

A deci daca ai LTE, cei 500MB sunt la viteza mare, nu la 600kb/s, nu?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

600-800kB/s, nu kb/s care se împart la 8