iphone 5 cumparat la abonament, platit 4.400 de coroane = 589 de euro + schimbare de abonament. iphone 5 de 16 gb, platit initial 3000 de coroane = 402 euro si restul de 1400 trebuiau sa vina pe urmatoarele 6 luni, dar mi le-au pus pe luna urmatoare.
abonamentul pe care il aveam inainte de a lua telefonul: 100 de coroane = 13.71 de euro si consta din doua “module” sa zic asa: mesaje nelimitate in dk si 1 gb de date pe luna, ambele cu valoarea de 50 de coroane = 6.70 (nu iese exact suma ca folosesc convertor). datele mergeau cu viteza de 3g, ca aveam atunci un iphone 3gs.
la achizitia iphone-ului am schimbat abonamentul si am urmatoarele optiuni: sunat nelimitat in dk, mesaje nelimitate in dk, preturi ca in dk la roaming in suedia, norvegia, tarile baltice, spotify premium pentru un an de zile (pot sa schimb abonamentul si spotify ramane pana se face anul), asigurare la mobil si 20 de gb de date pe LTE, totul la pretul de 299 de coroane = 40.10 euro
viteza e in atasament. e facut testul in aprilie/mai. daca vreti pot sa fac unul
tin sa zic ca datele nu le termin intr-o luna si trag de ele cat pot de mult
spotify premium pentru un an de zile (pot sa schimb abonamentul si spotify ramane pana se face anul), asigurare la mobil si 20 de gb de date pe LTE, totul la pretul de 299 de coroane = 40.10 euro
Ca mi-ai amintit si deezer pentru 2 terminale gratuit pe toata perioada contractuala.
Eu am de la SFR (France). Cu 19€ pe luna: minute, mesaje si mms-uri nelimitate in orice retea, minute internationale nelimitate pe fix, si 3GB de internet. E bine? :D
Eu am de la SFR (France). Cu 19€ pe luna: minute, mesaje si mms-uri nelimitate in orice retea, minute internationale nelimitate pe fix, si 3GB de internet. E bine? :D
Asa da…Cand o invata Vodafone de la colegii din Franta?
Am o intrebare legata de abonamentele pentru telefoane.
Momentan am un 4S cu abonament, pe care l-am luat de la Orange acum 2 ani. Curand, imi va expira contractul si urmeaza sa fac upgrade la 5S. Dar ce se intampla daca la anul, dupa un an de abonament, vreau sa cumpar un nou telefon? Stie cineva care sunt conditiile de reziliere? Trebuie sa platesc diferenta la Orange si sa imi prelungesc contractul?
In cazul meu, pentru ca am abonament de grup, a trebuit sa activez inca un abonament de internet unlimited 15€ ca sa pot lua inca un 4S.
Dar acum, cand va expira abonamentul, pot sa iau un singur iPhone la pret promotional, nu mai pot lua doua.
In cazul in care ai abonament de user, dupa un an vei putea lua alt telefon la pret promotional numai daca prelungesti pe inca 2 ani si daca treci la un abonament superior. Trebuie talent in negocieri.
Concluzia voturilor este ca romanii prefera prepaid.
Ma voi gandi daca merita sa renunt la abonamentul de grup si sa cumpar 4 prepay-uri Orange. Ar insemna 2 prepay-uri de 5€/luna si 2 prepay-uri de 9€/luna (includ internet pe iPhone). Total 28€
Nu stiu insa daca vor fi suficiente minutele pentru alte retele.
Chiar daca as mai lua inca 4 de cate 5€, in Vodafone, totalul ar fi de 48€/luna, la jumate din cat platesc acum.
Ieri se pare ca Orange Ro a schimbat majoritatea abonamentelor si au introdus aproape la toate trafic de date. Nu e rau asta .Si citisem ca ofera si la Prepay acces acum la reteaua 4G.