Are cineva wii u?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Daca raspunsul este DA, va rog spuneti-mi si mie ce jocuri aveti( Mai ales jocuri pt multiplayer)? Ma bate gandul sa imi iau un wii Mai mult pt jocurile mario. Am ps3 phat de cand a aparut, nu stiu ce sa fac in legatura cu ps4 sau xbox one. Sunt misto ca si console, dar sunt scumpe( Mai ales xbox-ul) si jocurile o sa fie la fel de scumpe, cel putin la inceput. Wii u ma atrage pt ca imi plac jocurile cu mario, donkey kong, luigi etc. daca pana acum eram 100% convins ca trebuie sa fie wii u, acum nu Mai sunt Asa sigur pt ca as vrea sa joc si eu ceva jocuri multiplayer pe wii u si in afara de black ops 2 si mass effect 3, nu prea sunt muktiplayer. As fi vrut sa joc ceva cu mario in multiplayer..
Pe de alta parte, nu as vrea sa iau noul ps 4 sau xbox pt ca banii respectivi I-as putea folosi sa imi iau ultima placa de la nvidia compatibil a cu Mac Pro care rupe tot in materie de jocuri, deci ce dau pe ps sau xbox, dau pe placa si tot acolo ajung.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

vrei multiplayer online sau local? nu am wii u, dar langa biroul companiei unde lucrez e o companie care face jocuri pentru wii u si m-am jucat recent un joc, Cadberry Kingdom sau asa ceva, dar era local multiplayer si era foarte fain

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Eu am Wii-ul original, din 2006.
Iti spun doar atat : Mario Kart multiplayer online/local rupe tot smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.07.10
hamilton - 12 Septembrie 2013 03:27 PM

Eu am Wii-ul original, din 2006.
Iti spun doar atat : Mario Kart multiplayer online/local rupe tot smile

eu am xbox clasic, xbox 360 si wii (primul). cel mai mult dintre ele pe wii ma joc.

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

nu local( local o sa joc cu prietena mario si alte prostii) as vrea online multiplayer. am auzit ca se lanseaza mario kart 8 pt wii u si super smash brother( dar nu are inca data de lansare fixata).
atunci va intreb pe voi gamerii pasionati? ati cumpara o consola doar pt cateva jocuri must-have si nimic mai multe, adica fara jocuri 3d party. doar alea cele mai misto de la nintendo( cu care am copilarit toti, adica mario, wario, luigi ala cu broasca aia care inghitea oua( parca yoshi il chema), donkey kong etc.)??

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Deci nimeni nu ar cumpara o consola doar pt cateva jocuri si atat sa inteleg..

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Eu sunt fan Nintendo de cand am vazut prima oara NES. La vremea cand lumea lua PlayStation la greu pentru ca de ce sa nu recunoastem, au fost o tona de titluri superbe pe consola respectiva, eu optam pentru Nintendo 64. Nu am facut alegerea din cauza ca era mai puternica, nici pentru ca i se facea publicitate pe canalele straineze de la vremea aceea, ci pentru simplul fapt ca vazusem acele cateva jocuri exclusive care ma incantasera. Sper ca de sarbatori sa iau si eu un WiiU daca imi promite sotia ca mai mananc mancare calda apoi. Si sony vine cu titluri exclusive care nu sunt de neglijat. Dar parca nu au farmecul celor de la Nintendo. La fel si micsimoale. Am consolele lor, dar alea sunt pentru o “casapeala” de weekend cu gasca. Eu voi lua WiiU pentru jocurile lor exclusive.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.