a cumparat cineva de pe farataxe.com?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

am gasit un nou site care aduce din usa fara prea mutle taxe, batai de cap etc.
din ce vad are multe like-uri pe facebook, 6.5k sa fie chiar asa de incredere incat sa ma risc sa iau 2 iphoneuri?sau patesc ca nefericitii care au apelat la atlasshipping?
avand in vedere ca o sa ma coste vreo 1300$ fara taxe, voi v-ati risca sa trimiteti iphone-urile pe o adresa din usa si de acolo in romanica?nu de alta, dar pot sa raman si fara bani, si fara iphone-uri.
am vb la telefon cu ei si mi se pareau seriosi, dar totusi…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

6.5 k likeuri dar de la cine? De la arabi sau bot spam? Vezi si tu ce nume au majoritatea…

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Nu stiu cum sa verific..?! Imi cer scz nu am facebook.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Nu cunosc site-ul respectiv si nici pe cei care o administreaza, deci nu ma refer la ei, ci in general la paginile cu multe like-uri… Des apar pagini pe facebook unde scrie ca primesti tot fel de produse electronice gratuite (ca au mii de device-uri returnate cu mici urme de utilizare), trebuie doar sa dai like la pagina si share la anunt. Asa o pagina pe facebook aduna in mai putin de o luna peste 5 mii de like-uri. Si culmea ca dupa ceva timp persoana care a dat like la pagina respectiva nu mai gaseste pagina printre lista cu paginile like-uite, dar gaseste in schimb o alta pagina la care nu tine minte sa fi dat like… (Asa a patit un prieten, care a vrut sa imi arate pagina unde “se promite” ca primesti produse gratis.) Am aflat ulterior ca is unii care se ocupa cu asa ceva, adica fac pagini fictive pe facebook unde aduna mii de like-uri, apoi se vinde pagina mai departe, si se schimba numele paginii si informatiile, etc… Dar cum spuneam, nu ma refer la pagina mentionata de tine! Dar totusi mai bine asteapta sa iti confirme cativa utilizatori ca este ok pagina, sau mai cauta si pe alte forumuri informatii, probabil s-a mai scris de ei. Si daca comanzi prin ei atunci sa ne scrii cum a decurs totul, ca poate si altii cauta informatii despre ei, ca si tine.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Ai dreptate belsajo pt ca m-am uitat pe facebook si se pare ca si-a facut profil abia in iulie 2013. E cam tzeapa..nu stiu cum sa fac sa aduc 2iphone-uri in tara la un pret decent, nu peste 30 mil. Cred ca merge un pariu cat credeti ca va costa la liber iphone 5s la magazine cu reputatie, nu baietasii de pe shopmania?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Cel mai bine ar fi daca ai avea pe cineva in SUA care sa vina in Romania sa ti le aduca. Ca altfel daca trimite cu posta, pe langa transport mai platesti si vama si TVA, si o sa ajungi la acelasi pret ca si aici, sau chiar mai scump… Din Germania daca ai lua, ar iesi cam la 3100 lei bucata, 16 GB neverlocked direct de la Apple.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Galati
Macuser din: 30.01.10

Am eu cont la ei si mi`am luat niste prostii de pe ebay.com de vre`o 50$ de test. La o prima infatisare nu prea sunt ok. Cand vrei sa vb cu cineva de la ei raspunde o singura persoana, mi se pare ca deja au cam exagerat cu greutatea pachetului, dar asta o sa verific cand ajunge…daca va ajunge si nu iti dau numar de contact din romania (imi tot spun ca voi fi contactat). Pe langa farataxe.com mai au si vader.ro (care cu toate ca are acelasi site in spate, iti da o alta adresa de USA) si inca un site care imi scapa cu transport SUA cantitati mari (masini, cargo, etc.).
De asemenea, spun ca pachetul face din momentul cand ajunge la ei pana in Romania, face 7-10 zile lucratoare, cam putin…
Revin sa va zic daca imi ajunge ceva sau nu… smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: Galati
Macuser din: 30.01.10

Surpriza…mi`a venit pachetul. Se pare ca e totul ok doar ca am platit si transportul din bucuresti pana in galati…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.03.11

Foarte slabe serviciile! Am comandat un pachet din US iar costurile de transport au fost mai mari decat cele practicate de Amazon pana in Romania incluzand taxele vamale. Comunicarea destul de slaba ... notificarile catre client lipsesc cu desavarsire.

Atentie, desi nu este specificat veti plati inclusiv livrarea coletului de la sediul din Romania pana la destinatia finala!