eu i5 din aprilie. nu am avut nicio problema cu el, nici cu wi-fi-ul, nici cu camera, doar soft-ul dar din cauza ca am avut beta-ul la ios 7.
si sa-ti zic sincer, folosesc mai mult apple maps decat google maps deoarece vocea lui Siri e mai frumoasa
o singura chestie am sa ma plang: de 3 luni de zile folosesc un bumper, cu spatele complet din plastic transparent. de o luna de zile mi s-a zgariat pe spate din cauza lui. practic nu zgariat ci mai mult aparut puncte/pete albe care nu se duc mai deloc. pe laterale nu am nimic.
eu am auzit ca alea negre se zgarie mai usor, for whatever reason; in plus, persista o senzatie generala de fragilitate (poate mi se pare); am fost sa butonez si eu unul la un reseller, si asta a fost prima impresie fata de 4s - ca cel din urma e mai bine facut, mai solid, mai robust; poate e doar o impresie, din cauza obisnuintei… ca performanta e evident superior 5
iphone 5 e mult mai rezistent decat precedentele. L-am scapat pe al meu de 2 ori de la inaltimea gatului (il tineam la ureche cu umarul si a alunecat), si a ramas cu cateva zgarieturi in unul din colturi.
Cel negru se zgarie mult mai usor din cauza vopselei. La cel alb practic nu se observa zgarieturile.
Cu wifi nu au fost probleme.
camera foto e buna. Lumina aia rosie atunci cand faci poza spre bec, e normala, si e comuna la 99% din aparatele foto, chiar si cele pro
Diferenta de la 4S la 5 a fost mare. (4”, A6, LTE, 5GHz WiFi, lightning, camera FaceTime 720p, etc.)
Diferenta dintre 5 si 5S e “meh” (Touch ID e foarte fain, A7 64-bit e incredibil, Burst Mode & Slo-mo etc. - dar daca ai iPhone 5 nu se merita)
Diferenta de la 4S la 5 a fost mare. (4”, A6, LTE, 5GHz WiFi, lightning, camera FaceTime 720p, etc.)
Diferenta dintre 5 si 5S e “meh” (Touch ID e foarte fain, A7 64-bit e incredibil, Burst Mode & Slo-mo etc. - dar daca ai iPhone 5 nu se merita)
Mie mi se pare tocmai invers, la 5 nu prea m-a atras nimic , decat filmarea mai buna. La 5s camera mult mai buna si Touch ID ma tenteaza mai mult decat orice a adus nou 5.
Despre ,,probleme,, nu e nimic diferit fata de celelalte iPhone, stiu o groaza de iPhone 5 care nu au absolut nici o problema si arata perfect, unele cumparate chiar la lansare.