Am o problema ca sa intru pe acest site http://www.ssabimpex.ro/ . Am incercat cu safari , firefox si shiira si nu merge cu nici unul . vroiam sa stiu daca voi reusiti si cum ?
Am o problema ca sa intru pe acest site http://www.ssabimpex.ro/ . Am incercat cu safari , firefox si shiira si nu merge cu nici unul . vroiam sa stiu daca voi reusiti si cum ?
Bai, nu stiu ce Safari de mare angajament am eu, dar le mine merge brici. Si nu i-am facut nimic, doar i-am activat meniul Debug si i-am pus PithHelmet.
macar un lucru este funny, la fiecare reload a site-ului afiseaza alta imagine asa ca daca tot nu pot avansa in site macar ma amuz
daca dupa adresa pun /index.htm pot merge mai departe
e ceva legat de javascript-ul de pe butonul “intra pe site” , poate nu ii prea place window.focus, wow ce descoperire , cu siguranta ma insel, cred ca am probleme cu mouse-ul caruia nu ii place design-ul site-ului
Bai m-a inebunit altero cu safariu’ asta al lui ! Nu mai pot , vreau si eu ! De unde l-ai luat , de unde ?....... lasind gluma la o parte merge si la mine daca fac cum zice shihawa si pun index.htm reusesc sa intru . Merci . Acum ma intorc la cautarile mele .Trebuie sa gasesc ceva sa se impotmoleasca si capra lui altero , ma rog safariul ACELA
Desi va credeam si pe voi cei ce mi-ati spus ca merge acum am vazut si eu cu ochii mei caci am incercat acest site si pe macbook-ul sotiei si surpriza, merge!!! Durerea este mare . Sa fiu inselat de proriul Safari. Ce sa ii fac sa mearga ca nu am nici o idee in acest sens.
Nicidecum huk! Ieri am urmarit o emisiune la antena 1 ceva cu “casa” si cum as vrea anul asta sa incerc sa imi contruiesc (mai bine zis sa fac doar proiectul cred anul asta) o casuta incep sa string tot felul de documentare.
[ Modificat: 04 Februarie 2007 10:36 AM de sorin ]
wow si mie imi merge pe macbook
deci macpro-ul are ceva ce blocheaza ferestrele pop up (popstatic), dar unde ca am dezactivat tot ce era in legatura cu asta
pe macpro am mac pilot in plus fata de macbook, dar acolo am dezactivat blocarea de ferestre pop up