Banarea lui dan puf
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Bun,deci se pare ca acest tip inca mai are tupeu sa scrie pe acest forum dupa ce a dat teapa cu un “iPod Touch 4” lui Ender2k
Pai in primul rand de unde stiu ca e un tepar? Dupa cum scrie si ce vocabular are….daca era el victima nu imi trimitea un mesaj pe privat ca asta: http://s9.postimg.org/xtw32ef3j/image.jpg
Daca tot nu va lua ban pentru ca este tepar,macar pentru limbaj
Este trist ca avem tepari si in comunitatea noastra :|
PS:Sper ca nu o sa il acceptati la intalnirea nationala,“oamenii” de genu merita o bataie buna si cred ca sunteti de acord cu mine.

[ Modificat: 14 Septembrie 2013 01:21 PM de Administrator ]
 Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

administratorul forumului nu are căderea de a arbitra conflictele dintre useri
vă rog să respectați Regulamentul Forumului, iar disputele personale să le tranșati în particular

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Eu respect regulamentul,dar atata timp cat jigneste la persoana ce inseamna?
Nu vezi ca e un nimeni?

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Eu nu il cunosc pe dan puf, dar in primul rand as cauta vina la Posta Romana / firma de curierat, si doar apoi m-as lega de vanzator. Daca nu as fi patit si eu multe lucruri cu pachete expediate, nu as crede nici eu… Si stiu ca la posta se intampla multe lucruri, pentru ca atunci cand rudele mele imi trimit ceva, si eu primesc pachetul incomplet sau cu alt continut, atunci stiu sigur ca nu rudele mele “mi-au tras tzapa”, ci cineva care a avut acces la pachet in timpul transportului.

Si legat de limbaj si jigniri, intr-adevar nu e frumos, dar pune-te si tu in locul lui, daca chiar nu ai avea nicio vina si toti s-ar lega de tine, nu ai fi si tu iritat? Si eu am mai patit asa ca vanzator, numa ca eu am avut martori (ajutoare) de la impachetare pana la predare la posta… Dar in ultima vreme orice as trimite / comanda, utilizez doar serviciile firmelor de curierat rapid. Este intr-adevar mai scump, dar si mai rapid, mai comod si cat de cat si mai sigur.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Gata. Am mai zis, nu putem judeca noi cine are dreptate si cine minte. Pareri ne putem forma, dar nu o sa banam niciodata ca “asa ni se pare”.
Se inchide.