Rata de conversie a aplicatiilor care cer ultimul iOS
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

Hello,
Am si eu o intrebare pentru toti care folosesc ios de mai mult timp si au trecut prin mai multe generatii de iPhone. Cam care e rata de conversie a aplicatiilor care cer ultimul ios? Adica in cat timp nu o sa mai poti instala aplicatii daca nu ai ios 7? Cat timp poti sa stai cu un iPhone / ipad care nu vrei / nu poti sa faci “upgrade” la ios 7? De exemplu intr-un topic mai vechi al meu intrebam daca merita sa imi iau iphone 3 si mi-ati recomandat sa imi iau macar iphone 3gs cu ios 6 ca nu mai pot sa descarc aplicatii mai noi daca nu am macar ios 4.3. Dar, m-am uitat putin prin appstore si multe cer minim ios 5 sau chiar 6.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Cred ca abia intr-un an o sa ai problema asta. Multi vor sa vanda aplicatii pentru iOS 6, de ce sa-si restranga piata.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Zi ce buget ai…hai ca iphone 3gs e ok,dar 3g este la 4.2.1 care nu mai este suportat de destule aplicatii. Poate ai de un 4s second la 800 lei,ala va prinde si ios 8 poate chiar 9.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cred ca-si are locul aici: Apple iti spune care e cea mai recenta versiune a aplicatiilor care merg pe iPhone-urile vechi.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

Super tare. O veste buna pentru cei care nu isi permit “the latest and greatest” iphone. Multumesc Altero!

Semnătură 

•touch•

‹‹ Switch Control ...problema      iOS 7.0.1 ››