subtitrari divx - need help
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Salut!
Am ars un cd cu un divx + subtitrarea aferenta (.srt) si am incercat sa-l vad pe televizor cu undvd player Philips DVP 630.
Asta mergea fara probleme cu cd-urile arse sub windows. Acum nu imi vede subtitrarea…apare un fisier cu un semn de intrebare rosu pe el si nu ma lasa sa-l selectez ca subtitle.
Am ars vre-o 4 cd-uri cu diverse modificari…....extensie .txt, cu caractere “Latin 1 Windows”, ...etc, avand grija tot timpul ca numele fisierului sa fie acelasi cu al filmului ( conditie esentiala pt player ca sa recunoasca subtitrarea ca fiind a filmului respectiv).
Are cineva idee ce as mai putea incerca sau care este problema?

merci mult

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 05.10.06

E, problema asta am intimpinat-o si io cu un DVP 630-632. Se rezolva scriind cd-urile cu avi si srt ori sub cu “Discribe”. In nici un caz cu sistemul, cu Toast, cu Dragon Burn ori altceva. Scrii cu Discribe si n-ai treaba… Bafta!

Semnătură 

PowerBook G4 1G 60HDD, iMac 24’ 2.8 320 HDD, niciun iPhone…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ba merge si cu Toast. M-am lovit si eu mai de mult de asta si uite cum se rezolva: adaugi la terminatie urmatoarele: ;1. De exemplu: in loc de cefilmmisto.srt trebuie sa ai cefilmmisto.srt;1. Merge sigur.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 05.10.06

Da, si asa dar preferam varianta cu Discribe… Intre timp DVP-ul 630 s-a dus…

Semnătură 

PowerBook G4 1G 60HDD, iMac 24’ 2.8 320 HDD, niciun iPhone…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Mersi mult…merge…both ways.

‹‹ iTunes patch pentru Vista      codecuri lipsa ››