Ca, probabil, mulți dintre voi….m-am grăbit și eu si am trecut la varianta de OSX 10.8.5…doar acum nu îmi mai merge flash playerul pe Safari…(plugin blocked)....am încercat să descarc (asta am reușit) și să instalez ultima varianta…doar ca ajung până la pasul în care trebuie să introduc parola de administrator…..și nu se mai întâmplă nimic….Aveți idee de vreo rezolvare? Mulțumesc!!!
Eu am 10.8.5 si folosesc Safari ca browser si nu am probleme cu FlashPlayer-ul, totul merge OK. Incearca sa-l dezinstalezi si instalezi iar Flashplayer-ul.
Păi am făcut asta deja….acum îmi apare missing plug-in, încerc să instalez de pe site-ul oficial….dar pur si simplu nu vrea sa treaca la instalare: se descarca, imi cere acordul de instalare…introduc parola de administrator…pare ca vrea sa inceapa, dar intra in dock, ramane acolo…si nu se intampla nimic…..vreo idee?
am gasit linkul respectiv…am intrat restartat, dar nimic nu s-a intamplat…alte idei…? as putea trece pe Crome…,dar chiar imi place Safari…asa ca incerc sa salvez situatia..
Devine enervant de-a dreptul sa stai si sa te rogi de o porcarie de flash….chiar nu aveti alte idei….am pierdut doua zile cautand pe net si aplicand tot felul de solutii…nu vrea si nu vrea….