Readuc si eu la viata acest topic, tot cu o problema de payment in Appstore (iOS, daca are importanta):
In 12.2013 mi-a expirat cardul Mastercard de debit de la OTP. L-am reinnoit, are acelasi card no, alt secure cod, evident alta data de valabilitate.
De atunci n-am mai cumparat nimic din Appstore. Ieri am vrut sa cumpar ceva si m-a anuntat ca valabilitatea cardului se apropie de final si sa reinnoiesc metoda de plata.
Am pus frumos datele noului card… modalitatea de plata nu este valida :|
Am mai incercat ieri de vreo cateva ori, am zis ca poate-am scris eu ceva aiurea, nah. Asta seara mi-am scos laptopul->Itunesc->Acoount info->Payment info… nimic. M-am gandit c-o fi de la 3D secure. Nici vorba sa-mi ceara parola 3D secure.
M-am infuriat, am scos Visa Electron (de credit) de la ING, a mers. Din prima, fara 3D Secure.
Acuma, am cateva nelamuriri:
1. ce dracu are Mastercardul? Platesc frecvent cu el online si in tara si pe-afara.
2.Cui oare pot sa cer socoteala, adica sa nu mor prost c-as vrea sa stiu de ce nu merge.
P.S. ar mai fi o chestie, Mastercardul zilele astea nu cred c-a avut mai mult de 5 ron pe el (Visa-ul are o gramada), sa fie oare de la faptul ca nu sunt fonduri suficiente? Inainte de expirare l-am folosit cu succes in appstore de multe ori.