Domnilor
Am patit-o cu niste PDF-uri generate direct cu si din Office 2007; ca poate si el face acum PDF-uri (din cate stiu baietii de la Adobe nu au dat licenta?!). O mandrete de PDF - uri care au fost tratate de catre printere ca si imagini si nu file post script.
In plus nu exista compatibilitate 100% cu versiunile mai vechi.
Deci felicitari microstift!
Pai, ai posibilitatea sa faci pdf-ul din printer si nu din aplicatie (si asta recomand tuturor).
Eu nu aplic NICIODATA stiinta lui MS, ci facilitatile lu’ Apple!
M-am uitat la Profile, am cautat… mi-am zis: “O fi avînd omu’ ceva!” Asa ca n-am mai sapat!
Stati sa vedeti nebunie la DTP (ca textele salvate xml – primele in lista la care nu se uita NIMENI – nu pot fi vazute de Quark sau InDesign!
Am avut un amic care l-a incercat, a scris un scenariu, l-a salvat… si nu l-a mai putut deschide!
He he!
Am recuperat ce s-a putut cu Canopener!
Evident, se referă la Office 2007 Windows. A genera PDF-uri din aplicație, nu din Print dialog, este totdeauna preferabil, cînd aplicația permite. NeoOffice permite de mult, Nisus ori iCalamus de asemenea (MAC OS X only). Cum nu pot testa Office 2007 și felul cum poate genera un PDF de calitate, recomand a se deschide documentul cu OpenOffice (Windows), numai că nu pot testa cum OpenOffice se comportă pe Vista.
P.S. spre enervarea lu fi-meo, eu pronunț TOTDEAUNA /viștă/, în portugheză, care – oricum – sună perfect pt mine. „Vista” e prea spaniol.
daca bine retin 2007 este beta. eu am avut probleme grave la imprimare. imi reducea fara sa cer dimensiunea parginii cu 10%, pe langa faptul ca era setat la 100%
daca bine retin 2007 este beta. eu am avut probleme grave la imprimare. imi reducea fara sa cer dimensiunea parginii cu 10%, pe langa faptul ca era setat la 100%
E varianta Microsoft de Beta. Dupa cum se stie, Microsoft a introdus o mentiune de schimbare a standardului Beta , cerand IEEE sa ratifice MSBeta, sub denumirea de Final Release.
Microsoft a explicat ca produsele sale sunt prea complexe si este imposibila testarea produselor noi altfel decat pe banii clientilor.
E varianta Microsoft de Beta. Dupa cum se stie, Microsoft a introdus o mentiune de schimbare a standardului Beta , cerand IEEE sa ratifice MSBeta, sub denumirea de Final Release.
Microsoft a explicat ca produsele sale sunt prea complexe si este imposibila testarea produselor noi altfel decat pe banii clientilor.
Just, sînt prea complexe… Din păcate, șmecheria a prins de mult, uitați-vă la OpenOffice/NeoOffice raportat la Pages + Keynote, să zicem…