1 din 2
1
office 2007 sucks
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 14.10.05

Domnilor
Am patit-o cu niste PDF-uri generate direct cu si din Office 2007; ca poate si el face acum PDF-uri (din cate stiu baietii de la Adobe nu au dat licenta?!). O mandrete de PDF - uri care au fost tratate de catre printere ca si imagini si nu file post script.
In plus nu exista compatibilitate 100% cu versiunile mai vechi.
Deci felicitari microstift! mad

Semnătură 

NUMAI MAC !!! Sa-si manance altii nervii cu windows! tongue rolleye tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pai, ai posibilitatea sa faci pdf-ul din printer si nu din aplicatie (si asta recomand tuturor).
Eu nu aplic NICIODATA stiinta lui MS, ci facilitatile lu’ Apple!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Cred ca se refera la Office de PC/Windblows.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

M-am uitat la Profile, am cautat… mi-am zis: “O fi avînd omu’ ceva!” Asa ca n-am mai sapat!
Stati sa vedeti nebunie la DTP (ca textele salvate xml – primele in lista la care nu se uita NIMENI – nu pot fi vazute de Quark sau InDesign!
Am avut un amic care l-a incercat, a scris un scenariu, l-a salvat… si nu l-a mai putut deschide!
He he!
Am recuperat ce s-a putut cu Canopener!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 04 Februarie 2007 09:18 PM

Cred ca se refera la Office de PC/Windblows.

Evident, se referă la Office 2007 Windows. A genera PDF-uri din aplicație, nu din Print dialog, este totdeauna preferabil, cînd aplicația permite. NeoOffice permite de mult, Nisus ori iCalamus de asemenea (MAC OS X only). Cum nu pot testa Office 2007 și felul cum poate genera un PDF de calitate, recomand a se deschide documentul cu OpenOffice (Windows), numai că nu pot testa cum OpenOffice se comportă pe Vista.
P.S. spre enervarea lu fi-meo, eu pronunț TOTDEAUNA /viștă/, în portugheză, care – oricum – sună perfect pt mine. „Vista” e prea spaniol.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

He, he. Si eu la fel! Rimeaza cu Bulevardul Paulișta cheese

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 04 Februarie 2007 11:10 PM

Da, numai că nu e așa de frumoasă MS Vista [ a se pronunța viștă] precum Paulista [ a se pronunța pauliștă]/... ce vremuri, bre!

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
altero - 04 Februarie 2007 11:10 PM

Heheeeei… amintiri din copilarie…  <fx=“strigat”> ‘micååå!! A incepuuuut Bulevardu’ Paul Piștaaaa! </fx>

Ino!~ (fredonand “Unga zunga lu-eee, unga zunga lu-eee…”)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

- Pauliştu, no ... pensiru a nostru infantu ... Pauliştu, non pozu la bombu ! ... non pozu la bombu, Pauliştu !

- Idiotu! Io voliu priviru lu filmu! Tu pozu restiru tranchilu un minutu!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 05 Februarie 2007 08:53 AM

- Pauliştu, no ... pensiru a nostru infantu ... Pauliştu, non pozu la bombu ! ... non pozu la bombu, Pauliştu !

- Idiotu! Io voliu priviru lu filmu! Tu pozu restiru tranchilu un minutu!

Isso não é uma leição de português, pois! Falamos de MS Vista…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

daca bine retin 2007 este beta. eu am avut probleme grave la imprimare. imi reducea fara sa cer dimensiunea parginii cu 10%, pe langa faptul ca era setat la 100% smile

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

o fi bun office…. pe vista!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
Derek - 05 Februarie 2007 10:14 AM

daca bine retin 2007 este beta. eu am avut probleme grave la imprimare. imi reducea fara sa cer dimensiunea parginii cu 10%, pe langa faptul ca era setat la 100% smile

cum sa fie beta cand se vinde in magazine?

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

E varianta Microsoft de Beta. Dupa cum se stie, Microsoft a introdus o mentiune de schimbare a standardului Beta , cerand IEEE sa ratifice MSBeta, sub denumirea de Final Release.
Microsoft a explicat ca produsele sale sunt prea complexe si este imposibila testarea produselor noi altfel decat pe banii clientilor.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

super…. dai bani ca sa fii tester

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
knockout - 05 Februarie 2007 09:22 PM

E varianta Microsoft de Beta. Dupa cum se stie, Microsoft a introdus o mentiune de schimbare a standardului Beta , cerand IEEE sa ratifice MSBeta, sub denumirea de Final Release.
Microsoft a explicat ca produsele sale sunt prea complexe si este imposibila testarea produselor noi altfel decat pe banii clientilor.

Just, sînt prea complexe… Din păcate, șmecheria a prins de mult, uitați-vă la OpenOffice/NeoOffice raportat la Pages + Keynote, să zicem…

Semnătură 

1 din 2
1

‹‹ intrebare despre e-mail-uri      Help FAXstf! ››