Tudore, eu nu vreau eticheta „Guru” cînd voi ajunge acolo. Cum scap de ea?
Vorbesc serios… dacă nu se pot adapta denumirile astea per nr. mesaje, nu per nr. calitate, eu nu vreau eticheta „Guru”, prefer să mă retrag din forum.
Nu că am ceva cu filosofia indiană sau orientală în general, termenul guru îmi displace și îl refuz…
P.S. Am vorbit absolut serios, dacă eticheta „guru” este automată, mă retrag din forum.
[ Modificat: 04 Februarie 2007 10:35 PM de Cattus Thraex ]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
M-am chinuit sa fac 1697 de posturi si acuma sunt la acelasi nivel cu gigiX care intreaba in singurul sau post “Dak e OSx pă Athlon STUPID k nu see Plak lui WinTvPRo” ?
Tudor, please, lasa macar numarul de post-uri sau bulinele sub user.
Ar fi interesant daca ai putea sa apara “Location” sa nu mai recomandam Ardelenilor sa mearga la iStyle “ca e aproape”.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
M-am chinuit sa fac 1697 de posturi si acuma sunt la acelasi nivel cu gigiX care intreaba in singurul sau post “Dak e OSx pă Athlon STUPID k nu see Plak lui WinTvPRo” ?
Tudor, please, lasa macar numarul de post-uri sau bulinele sub user.
Ar fi interesant daca ai putea sa apara “Location” sa nu mai recomandam Ardelenilor sa mearga la iStyle “ca e aproape”.
Multumesc mult.
Eu ziceam că am aversiun e pt „guru” nu pt etichetele astea, în general. Văd că Tudor a luat-o abrupt și le-a înlocuit cu reședința. Buuun, atunci, dacă se poate, pune nr. de mesaje alături de reședință. Așa merge?
Pe mine cuvîntul ăsta, guru, mă enervează teribil, îmi creează o stare de angoasă existențială etc.
Ce intreaba un moldovean in prima zi de armata: “Unde-i popota, unde-i popota ????”
Ce intreaba insa un oltean in prima zi de armata: ” Unde-i magazia cu grade ????”
Ce conteaza ce stelutze sau bulinutze aveti? sau cum va numiti….important este sa spuneti ceva in posturile acelea. Ca asa postez si eu cate un “.” in fiecare thread la fiecare ora…si ajung guru intr-o saptamana.
Sergiu ... nu-i vorba de tine aici ... nici pe departe.
Parerea mea este ca nu conteaza “floricelele” de pe langa nick.
saracu’ de tudor ... il omorati oameni buni ...
lasati asa cum hotaraste el ...
mi se pare corect, iar eu unul respect deciziile lui ...
By the way ... He’s still the BOSS !!!