Salutare, sunt nou aici, nu stiu daca mai exista discutii pe tema asta ca am sa incep prin a imi spune oful
Am un macbook pro i5 mid 2012 achizitionat nou, update-uri la zi toate bune si frumoase, insa am observat o problema cand redau sunetul pe output ( jack to 2x rca - normal cable pret 8 lei ) pe mai multe device-uri. Adica daca bag cablul in mac si in combina ( sony oldschool perfect functionala , samsung mai nou, statie samsung si mai noua ) si redau audio ( fie ca redau mp3. fie ca redau din youtube ) calitatea sunetului redat este net inferioara decat de pe o masina cu winxp batrana de acum 10 ani . adica se aude incet si prost . am incercat sa umblu la frecvente in audio midi setup, problema ramane aceeasi, se aude incet si destul de nasol .
Am discutat cu un tip care zice ca e expert si ca problema nu e de la mac problema e de la cablu care este de proasta calitate. am incercat cu alt cablu ( mentionez ca nu stiu de unde era luat si ce era cu el ) si problema exista in continuare . please help
multumesc
am facut, same thing, am sa caut un cablu mai scump . desi .. e ciudat, stiam ca macurile pe segmentul sound sunt cam printre cele mai bune . va multumesc oricum pentru raspunsuri. zi faina
deci ai incercat 2 macuri, cu rezultat prost
asta comparativ cu un pc, rulând aceleasi mp3iuri…
sigur nu aveai alt soft pe acel PC?
ce ai uitat să ne spui?
de exemplu, eu folosesc cu iTunes plugin-ul SRS iWOW
dar, chiar și fără acest plug-in, egalizatorul din iTunes este ok pentru o folosire peste nivelul home-user
dap incercat cu 2 macuri ambele exact acelasi model, folosing itunes fara pluginuri si fara eq si alte chestii ( nu am stat sa ma uit pe net dupa etra stuff ) mi-am imaginat ca ar fi normal sa se auda bine din prima . am dat play si din youtube si same thing am schimbat si sys audio pe care am redat same thing . din windows am dat play din youtube itunes si winamp toate se aud brici . nu pricep de ce dupa ce am dat o groaza de bani pe un produs, acesta nu fac nici cel mai elementar lucru . sa playeze muzici calitate ok pe systeme audio . e bizar
Nu cumva acel cablu jack-to-rca “desparte” semnalul? Din experienta mea, cand folosesti un astfel de cablu il pui in intrari stereo din statie, mixer etc. Verifica daca ai pus bine acele cabluri in intrarile statiei. Ca de la Mac nu cred sa fie. Eu unul nu am avut niciodata vreo problema de genul asta, si am folosit Mac-ul in multe ocazii asemanatoare cu a ta.
atunci it sucks daca e de la os, nu vad rostu sa-mi pun windows pe mac ca l-am luat sa am ios ... si sa ascult is muzica la calitate ok . sunt cam nemultumit, am sa sun la ei am sa aflu ce si cum
Eu sustin ca nu are cum sa fie din OS. Ar fi fost pline forumurile de plangeri de la cei care folosesc Mac-ul in mod profesional in maniera asta. Asa ca e ceva din OS-urile voastre setat rau.
Maine incerc si eu cu acel tip de cablu jack-to-rca si vad daca e la fel si revin sa va zic daca am vreo problema.
Ar trebui sa spui si tu tghhmn ce ti-au spus cei de la support.
dap incercat cu 2 macuri ambele exact acelasi model, folosing itunes fara pluginuri si fara eq si alte chestii ( nu am stat sa ma uit pe net dupa etra stuff ) mi-am imaginat ca ar fi normal sa se auda bine din prima . am dat play si din youtube si same thing am schimbat si sys audio pe care am redat same thing . din windows am dat play din youtube itunes si winamp toate se aud brici . nu pricep de ce dupa ce am dat o groaza de bani pe un produs, acesta nu fac nici cel mai elementar lucru . sa playeze muzici calitate ok pe systeme audio . e bizar
Winamp e singura chestie care-mi lipseste (acut) din Windoze (ocazional si Solitaire
Dupa mai multe playere puricate (la nivel de amator), am ramas la VLC - incearca-l si joaca-te cu egalizatorul pana obtii ce vrei.
Un cablu n-are trebui sa faca asa diferenta. E din sursa audio.
sigur va spun can voi avea un raspuns ceva. am sa incerc si cu vlc, problema cumva e de la os sau masina pt ca din youtube sau alt web based se aude la fel. ori drivere or placa sunet crappy