dan puf - 20 Septembrie 2013 07:56 AM
vladu - 19 Septembrie 2013 09:30 PM
Eu sustin ca nu are cum sa fie din OS. Ar fi fost pline forumurile de plangeri de la cei care folosesc Mac-ul in mod profesional in maniera asta. Asa ca e ceva din OS-urile voastre setat rau.
Maine incerc si eu cu acel tip de cablu jack-to-rca si vad daca e la fel si revin sa va zic daca am vreo problema.
Ar trebui sa spui si tu tghhmn ce ti-au spus cei de la support.
te rog insistent sa faci un test..
cei care folosesc mac-u pentru muzica folosesc si softuri scumpe.. nici un digei nu foloseste itunes
Am facut si eu testul pe sistemul audio pe care il am in casa.
Imi merg bine toate. Si iTunes si Play (programel gen WinAmp)si VLC si YouTube, in multe formate si la diverse calitati de sunet.
Totusi… am pus si un PC langa si e adevarat ca parca se aude cu 25% mai tare. Nu neaparat mai calitativ, doar mai tare.
Am vorbit cu un prieten mai informat in ale sunetului si mi-a zis ca tine in principal de placa de sunet. Zice ca nu e din sistem. El lucreaza pe Windows si a intalnit laptop-uri care “se auzeau” bine si altele care mergeau f prost.
Posibil sa fie o consecinta a minimalizarii pieselor.
Luni sau marti o sa merg direct la el sa pun Mac-ul pe mixer si statie de studio sa vad diferentele. Pana atunci poate imi pun si Windows pe Mac ca sa testez pe aceeasi placa de sunet.