2 din 3
2
Probleme redare audio
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11
vladu - 19 Septembrie 2013 09:30 PM

Eu sustin ca nu are cum sa fie din OS. Ar fi fost pline forumurile de plangeri de la cei care folosesc Mac-ul in mod profesional in maniera asta. Asa ca e ceva din OS-urile voastre setat rau.
Maine incerc si eu cu acel tip de cablu jack-to-rca si vad daca e la fel si revin sa va zic daca am vreo problema.
Ar trebui sa spui si tu tghhmn ce ti-au spus cei de la support.

te rog insistent sa faci un test..
cei care folosesc mac-u pentru muzica folosesc si softuri scumpe.. nici un digei nu foloseste itunes

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.09.13

am facut teste azi dimi cu 3 macuri 3 windows 6 cablu 3 low cost 3 mid cost
2 sound sys unu sony unul samsung
muzici pleyate in ordinea asta Itunes, Winamp (including mac ), youtube ( sau web based )
rezultate
toate cele 3 macuri mid 2012 - redau destul de prost si muzici 320 kbs
toate cele 3 windows redau incredibil de bine muzici si de 128 kbps

concluzie . mac dezamagitor . inca nu mi-au raspuns cei de la apple dar daca raspund postez detalii. zi buna

pi es : nu-s digei, sunt home user si as vrea pe home sound system sa se auda bine atat

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

sa mai incerci piese flac in mplayerx si dupaceea in itunes(convertite apple lossless).. o sa ai din nou o dezamagire

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 

pai nu mai vreau sa fiu dezamagit ca imi vine sa-mi iau jucaria si sa ma duc sa le-o dau de cap
incredibil la ce bani am dat ...

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

vino la întâlnirea macuser și sigur acolo, pentru că suntem mai mulți, vom găsi cauza problemelor tale
wink

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 

am sa vin, dar eu abia next week ajung in bucharest ( asta daca e in bucuresti )
cred ca ar fi cel mai bine asa

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.03.09
dan puf - 20 Septembrie 2013 07:56 AM
vladu - 19 Septembrie 2013 09:30 PM

Eu sustin ca nu are cum sa fie din OS. Ar fi fost pline forumurile de plangeri de la cei care folosesc Mac-ul in mod profesional in maniera asta. Asa ca e ceva din OS-urile voastre setat rau.
Maine incerc si eu cu acel tip de cablu jack-to-rca si vad daca e la fel si revin sa va zic daca am vreo problema.
Ar trebui sa spui si tu tghhmn ce ti-au spus cei de la support.

te rog insistent sa faci un test..
cei care folosesc mac-u pentru muzica folosesc si softuri scumpe.. nici un digei nu foloseste itunes

Am facut si eu testul pe sistemul audio pe care il am in casa.
Imi merg bine toate. Si iTunes si Play (programel gen WinAmp)si VLC si YouTube, in multe formate si la diverse calitati de sunet.

Totusi… am pus si un PC langa si e adevarat ca parca se aude cu 25% mai tare. Nu neaparat mai calitativ, doar mai tare.

Am vorbit cu un prieten mai informat in ale sunetului si mi-a zis ca tine in principal de placa de sunet. Zice ca nu e din sistem. El lucreaza pe Windows si a intalnit laptop-uri care “se auzeau” bine si altele care mergeau f prost.
Posibil sa fie o consecinta a minimalizarii pieselor.

Luni sau marti o sa merg direct la el sa pun Mac-ul pe mixer si statie de studio sa vad diferentele. Pana atunci poate imi pun si Windows pe Mac ca sa testez pe aceeasi placa de sunet.

Semnătură 

MacBook unibody late 2008
iPad 2nd generation Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: 

dap, cred de fapt asta e si problema la mine, se aude mai incet . am facut tamtam pentru nimic. insa o sa mai fac research . multumesc mult

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member

N-ai pentru ce. Oricum, eu in continuare astept sa vad daca iti spun cei de la Apple altceva.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
Rank
Newbie
Din: 

saluare, nu am raspuns de la apple nici acum
dupa toate testele am constatat ca pe win intr-adevar se aude mai puternic in rest toate bune
ma asteptam insa sa fie invers. i am goint to live with it .
ps am ajuns la update 10.8.5 si nu am probleme ( am vaut ca se mai discuta paici )
zi faina

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mai tare nu inseamna mai bine. Nu mai stiu pe unde am citit, Mac-urile scot sunet de foarte buna calitate.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
Rank
Newbie
Din: 

ideea principala este ca ma asteptam ca sunetul se fie superior ( da si mai tare poate, superior e un cuvant ce poate cuprinde multe ) unui windows. si din pacate nu observ ca ar fi . este doar bun

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile
cred însă că nu cu mp3iuri o să vezi asta…
mă întreb oare, laurențiu cazan, miki de la șuie paparude și alții, cum se descurcă oare?

uite, dacă ai timp și chef, citește aici despre un program cel puțin interesant…

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
Rank
Newbie
Din: 

ideea e ca nu sunt nici miki nici niki nici sf duh pe paman nici dj, sun un om normal care vrea sa asculte muzica acasa de pe macul lui pe “combina ” lui sony ft buna si ft veche .
nu cred ca are sens sa te intrebi usor ” ironic ” cum se descurca, am sa-i sun pe cativa din ei sa-i intreb. asta ca sa-ti confirm ca nu sunt vreun neavenit si tocmai din acest motiv imi doresc calitate buna de la un produs laudat pt asa ceva .

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
dacuBurebista - 24 Septembrie 2013 05:57 PM

smile
cred însă că nu cu mp3iuri o să vezi asta…
mă întreb oare, laurențiu cazan, miki de la șuie paparude și alții, cum se descurcă oare?

uite, dacă ai timp și chef, citește aici despre un program cel puțin interesant…

Miki de la Suie sigur are un custom-made. Poate nu tot sistemul, insa placa de sunet sigur e ceva upgrade. Ma indoiesc ca are placa de sunet de serie. Si oricum sculele pe care le foloseste dupa ce “scoate” sunetul din calculator nu se compara cu un sistem home cinema, ori combina ori alte home device-uri.

P.S. Nu merge linkul pe care l-ai pus, dacule. Mie, cel putin.

Semnătură 

2 din 3
2