3 din 3
3
Probleme redare audio
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.09.13

vladu : all true

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.08.13

Miki de la suie live foloseste un macbook air, stock si o placa de sunet externa. Revenind la discutie, daca bagi casti in mac, se aud intr o oarecare masura diferit de ce ti se aude la combina? Pana si eu pe un powerbook, si pe boxele lui ascult muzica la un nivel de calitate foarte buna si volum arhisuficient pentru o camera. Nu am incercat pe sistem, dar o voi face maine pe un sistem 5.1.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Încercați BOOM! Nu-l uitați dat la maximum! smile

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
P.S. Nu merge linkul pe care l-ai pus, dacule. Mie, cel putin.

caută apple mainstage2 manual pe google wink

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

E normal sa fie asa. Mac-ul activeaza o setare pentru casti atunci cand un jack analogic este conectat in mufa de iesire. Aceasta setare reduce puterea de iesire, ca sa nu iti rupa urechile, multe casti au impedanta mica, sa poata scoata volum bun din device-uri mobile etc, de putere mica. Cred ca mai sunt si niste legi la mijloc.

La fel face si televizorul meu Samsung, la fel face si orice PC modern. Functia care activeaza jucaria se numeste Jack sensing, parca.

De ce nu face la fel si pe Windows ? Mai mult ca sigur driverele din boot camp nu activeaza Jack sensing in acest caz.

Ce e de facut ? Nimic. Toate sculele astea moderne ofera semnal nealterat doar prin conexiune digitala. Ia conecteaza mata la o scula digitala macul, prin aceiasi mufa, si o sa vezi ca se aude la fel si pe OSX si pe Win.

Mai pe romaneste: Functia de iesire analogica a mufei respective este setata exclusiv pentru casti, nu pentru dat semnal in amplificatoare externe puternice. Asa ceva e disponibil doar in digital.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.09.13

explica ce inseamna sa conectez la un device digital ?

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Un set de boxe, sau combina, sau receiver etc cu intrare digitala. Mufa aia de pe macbook este si digitala si analogica, in functie de ce conectezi. Pe analogic e setata strict pentru casti. Eu am si un Lenovo Thinkpad cu Win 7 care face fix acelasi lucru cand conectezi jack analogic, la fel si televizorul Samsung, atunci cand am incercat sa il conectez la o pereche de boxe analogice care zaceau prin debara.

Pe PC se poate rezolva relativ simplu, neinstaland driverele complet, ci din device manager alegi si instalezi doar driverul basic, pe OSX nu se poate face asta.

3 din 3
3