Macworld.com nu merge corect. Doar la mine?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Software:
ML 10.8.5 (toate update-urile la zi)
Safari 6.0.5
Java 7 update 40

Problema:
Pagina web http://www.macworld.com nu merge cum trebuie. Adica se deschide corect, dar cand vreau sa intru in orice articol de pe pagina respectiva, click-ul nu are niciun efect, trebuie sa dau click dreapta si apoi “Open link in new tab” pentru a putea citi articolul respectiv. Nu merge nici cmd+click.
Este ceva in neregula cu pagina web respectiva sau cu Safari? Este doar la mine sau se mai intampla si la altcineva? Nu e de la Adblock, l-am dezactivat pe pagina respectiva.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Acelasi ML si Safari, Java 7 up 25 (dar ce treaba are Java aici?), totul se clickuie OK pe macworld.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Si-atunci la mine de ce nu merge?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Si la mine merge fara probleme.Am incercat chiar acum.M-am uitat in Safari la sectiunea Security nu am dezactivat decat Allow Java.

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Deja ma enerveaza, pe Firefox vad ca merge fara probleme, deci problema e la Safari.
M-am uitat putin si prin codul sursa al paginii respective, nu vad nimic care sa fie blocat in hosts-ul meu. Iar daca problema ar fi fost din hosts, nu ar fi mers nici pe Firefox.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Pai daca e numai din Safari atunci dezinstaleaza-l cu CleanMyMac, Appdelete, etc sau oricare alta aplicatie care sterge tot si din Combo Update 10.8.5 il instalezi inapoi cu Pacifist caci am impresia ca de pe site-ul Apple nu mai poti face download numai la Safari pentru Mac

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Ori poti reinstala ultimul combo update. Mai inlocuieste si alte dude. Repara si permisiile mai bine decat o poti face tu cu Disk Utility.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09

la mine merge brici pe safari grin

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
D_A_N - 22 Septembrie 2013 06:56 AM

Deja ma enerveaza, pe Firefox vad ca merge fara probleme, deci problema e la Safari.
M-am uitat putin si prin codul sursa al paginii respective, nu vad nimic care sa fie blocat in hosts-ul meu. Iar daca problema ar fi fost din hosts, nu ar fi mers nici pe Firefox.

ai încercat asta?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Acum am incercat si Reset Safari ... dupa ce am reusit sa sterg Safari si apoi sa-l reinstalez (am pus 6.0.4, nu am gasit nicaieri ultima versiune si vad ca nici nu apare in “software update”). Era sa uit, am reinstalat si 10.8.5 bundle dar Macworld tot nu vrea sa mearga ...

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu cumva folosești bit defender?...

ia fă-ți un user nou, și loghează-te pe el să vezi, face la fel?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Da dacule, folosesc Bitdefender, dar nu cred ca este de la el. Am testat si fara el (force quit, pt ca in terminal, cu “sudo ps -a” nu-l arata) iar ulterior am creat si un user nou, asa cum mi-ai dat ideea. Am intrat pe userul nou, dar problema ramane. Ma gandesc ca de vina este codul paginii Macworld, pe nicio alta pagina nu am aceasta problema. Dar daca e de la cod, la voi, tot pe Mac-uri, si tot cu Safari, de ce merge?
Singurul lucru care-mi mai trece prin minte e sa reinstalez ML “pe curat”, dar mai e putin si apare Mavericks, nu are rost sa o fac acum. O sa vad cum se comporta cu 10.9.0.
Daca totusi mai aveti idei, turnati aici ...
Mulțam fain pentru raspunsuri.