1 din 3
1
Downgrade to iOS 6.1.3
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 28.06.13

Buna seara.
Am venit la sigur, aici pe forum sa va cer ajutorul. Long story short, as vrea un tutorial unde sa vad cum sa fac downgrade la iOS 6.1.3.
Mi-am pus iOS 7 si mi se misca sacadat, parerea mea e ca a fost facut pt dual core. Nu-mi place cum se misca telefonul cu el.

Multumesc, seara buna.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Din pacate ai pierdut sansa.Daca ai fii incecat ieri sau alaltaieri s-ar mai fii putut face downgrade caci Apple inca semna si versiunile anterioare de firmware, 6.1.3 si 6.1.4
Acum nu se mai poate

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.02.11
Catalin. - 22 Septembrie 2013 06:06 PM

Buna seara.
Am venit la sigur, aici pe forum sa va cer ajutorul. Long story short, as vrea un tutorial unde sa vad cum sa fac downgrade la iOS 6.1.3.
Mi-am pus iOS 7 si mi se misca sacadat, parerea mea e ca a fost facut pt dual core. Nu-mi place cum se misca telefonul cu el.

Multumesc, seara buna.

Ce iphone ai?

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Baaaaai cum dracu sa nu se mai poata ? ma distrug astia daca nu se mai poate. Nu pot sa stau asa cu el.
am iphone 4 de 8 gb. Se misca infect efectiv. Pe single core e de 2 lei, exact cum banuiam. Ca sa nu mai zic si de memorie ...512 mb..slabut. 6.1.3 e perfect pt el.
La asta acum, (eu am si lock code(advanced)) daca e blocat si vreau sa deschid camera cand e blocat si dau slide sus, tre sa incerc de vreo 3-4 ori sa mi ia comanda, iar cand dau slide (stanga-dreapta) sa ajung la taste sa bag codul, slide-ul e sacadat. Plus alte chestii mici care nu mi plac, cum ar fi safari sau modulul music, nici optiunea de kill process nu mi place deloc. Singurul lucru care mi place cu adevarat sunt culorile, mult mai ok si user friendly. iOS-ul precedent era un pic mai rece d.p.d.v.d al culorilor dar nu ma deranja asta, pentru ca se misca lacrima, unul dintre punctele forte ale iphone-ului.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Catalin. - 22 Septembrie 2013 07:06 PM

Baaaaai cum dracu sa nu se mai poata ? ma distrug astia daca nu se mai poate. Nu pot sa stau asa cu el.
am iphone 4 de 8 gb. Se misca infect efectiv. Pe single core e de 2 lei, exact cum banuiam. Ca sa nu mai zic si de memorie ...512 mb..slabut. 6.1.3 e perfect pt el.
La asta acum, (eu am si lock code(advanced)) daca e blocat si vreau sa deschid camera cand e blocat si dau slide sus, tre sa incerc de vreo 3-4 ori sa mi ia comanda, iar cand dau slide (stanga-dreapta) sa ajung la taste sa bag codul, slide-ul e sacadat. Plus alte chestii mici care nu mi plac, cum ar fi safari sau modulul music, nici optiunea de kill process nu mi place deloc. Singurul lucru care mi place cu adevarat sunt culorile, mult mai ok si user friendly. iOS-ul precedent era un pic mai rece d.p.d.v.d al culorilor dar nu ma deranja asta, pentru ca se misca lacrima, unul dintre punctele forte ale iphone-ului.

Deci nu recomanzi ios 7 pe i4?

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Nu. Nu stiu cum se misca pe 4S ca n-am avut ocazia sa umblu. Dupa parerea mea de la 5 in sus. Si inca nu cred ca nu am cum sa-i fac downgrade. In primul rand nu mi se pare corect si rational sa nu mai am voie

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Pe 5 merge foarte ok, mai am un 4 si mie teama sa il pun si pe el.

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

din cate am vazut in jurul meu, se misca ok pe 4. Am doi prieteni care au 4 si au facut upgrade la iOS 7 si sunt multumiti de cum se misca. Am butonat si eu unul.

Fa un restore si inregistreaza-l ca nou iphone. Poate sa fie o cauza. Am auzit de un caz de iphone 5 cu iOS7 care mergea cum zici tu, dupa ce a facut upgrade simplu fara restore.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Desi multora li se pare aiurea si nedrept sa nu poti face un downgrade la telefon la o versiune care sa functioneze decent Apple nu are aceiasi parere, nu se mai poate.Daca ai fii avut jailbreak pe telefon si ai fii avut ssh-urile salvate poate ca ar fii existat o posibilitate dar altfel ma indoiesc.
Pe cealalta parte si eu iti recomand sa faci un fresh install de ios 7 si sa-l instalezi ca new phone, sa nu faci restore la backup-ul din 6.1.3, fiind foarte posibil sa-ti functioneze mult mai bine, mai fluid .
Spor

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Pe i4S merge OK.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07
sailor082 - 23 Septembrie 2013 04:20 AM

Desi multora li se pare aiurea si nedrept sa nu poti face un downgrade la telefon la o versiune care sa functioneze decent Apple nu are aceiasi parere, nu se mai poate.Daca ai fii avut jailbreak pe telefon si ai fii avut ssh-urile salvate poate ca ar fii existat o posibilitate dar altfel ma indoiesc.
Pe cealalta parte si eu iti recomand sa faci un fresh install de ios 7 si sa-l instalezi ca new phone, sa nu faci restore la backup-ul din 6.1.3, fiind foarte posibil sa-ti functioneze mult mai bine, mai fluid .
Spor

A gasit cineva o solutie sa faca fresh install, fara restore la back-up, dar sa poata totusi pastra sms-urile si eventual pozele in camera roll (nu in albume ce pot fi adaugate ulterior)???

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Am pus si eu iOS7 pe un iPhone 4 de 8 gb si se misca bine. Ce-i drept, e un device pe care nu este instalat decat sistemul curat, fara alte aplicatii. Asa ca, incearca sa faci putina curatenie in el, sterge aplicatiile de care nu ai neaparat nevoie.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 07.07.09

eu am iphone 4 cu 16gb ,am pus ios7 si merge ok ,se misca la fel ca 6.13 , nu sacadeaza .

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Kevo - 23 Septembrie 2013 04:26 AM
sailor082 - 23 Septembrie 2013 04:20 AM

Spor

A gasit cineva o solutie sa faca fresh install, fara restore la back-up, dar sa poata totusi pastra sms-urile si eventual pozele in camera roll (nu in albume ce pot fi adaugate ulterior)???

Nu cred ca se poate ce intrebi tu sau cel putin eu nu stiu cum.Am cautat si mai demult o varianta ca asta, aveam neaparat nevoie de unele sms-uri dar nu am gasit.Existau ceva solutii pentru device-urile cu jailbreak dar deja aici nu se mai poate pune problema pe iOS 7
Poti sa faci un back-up la sms-uri , salvandu-le in calculator cu DiskAid sau iExplorer ( pe MAC vorbesc dar cu siguranta si pe windows se poate)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Această discuție e despre dacă se poate au ba downgrade de la ios7.
Vă rog să răspundeți la subiect.

Pentru cît de bine merge pe iPhone 4/4S există discuție separată.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

O sa le trimit un mail ceva cand o sa am timp sa incerc sa fac downgrade. La aplicatii nu se pune problema, pt ca nu am asa multe, am chiar putine. Miercuri o sa mai scriu aici despre el pt ca atunci o sa am timp sa umblu pe telefon, pana atunci il folosesc doar pt telefoane.

1 din 3
1