Eu cred ca merge daca downloadezi pe computer ipsw-ul de pe orice site de jailbreak si-l restaurezi cu iTunes. Alt+Click pe Restore (Mac) sau Shift+Click pe restore (Windows). Evident pierzi tot back-up-ul si o iei de la inceput, ca si cum ai avea un telefon nou nout. Daca ai cont iCloud, recuperezi contactele, calendarele, notificarile si emailurile. Atentie la ce fel de telefon ai, s-ar putea sa fie mai multe revizii. Soate versiunea de ipsw pentru telefonul tau. Mai exista si situatia in care update-ul de la iOS 6.1x la iOS 7 sa fi fost urmat de un update de firmware, caz in care s-ar putea sa nu mai poti face restore la sisteme mai vechi. Evident, incerci pe riscul tau, nu sunt eu raspunzator daca nu merge ceva.
Nu mai este nicio sansa de rollback. Cine a instalat iOS7 (versiunea finala), nu se mai poate intoarce la iOS6 (indiferent de versiune). Singura varianta de rollback este pentru cei care au ramas cu iOS7 beta.
Bun. Pentru ca problema din topicul asta, oarecum s-a solutionat, si pentru ca nu vreau sa fac alt topic, o sa o scriu aici.
Daca vreau sa duc telefonul la garantie la vodafone (iphone4 / abonament) cum as putea face ca ei sa nu vada toate pozele mele din stream din draci laci, toate mesajele, toate chat-urile din whatsapp, si aplicatiile in care deja intru logat ?
Ok. Multumesc, si pentru promptitudine. (as vrea sa l duc pentru ca la 6 jumate(aazi dim) l-am scos de la incarcat, la 12 mai aveam sub 20% si e cu rosu. wifi deschis 3g deschid stat in idle. cumulat am umblat pe el ~1.5 ore, pe whatsap, aplicatii deschide altele nu am si nu mi se pare normal, mi a facut o mie de draci azi)
Ok. Multumesc, si pentru promptitudine. (as vrea sa l duc pentru ca la 6 jumate(aazi dim) l-am scos de la incarcat, la 12 mai aveam sub 20% si e cu rosu. wifi deschis 3g deschid stat in idle. cumulat am umblat pe el ~1.5 ore, pe whatsap, aplicatii deschide altele nu am si nu mi se pare normal, mi a facut o mie de draci azi)
Daca ai facut update la ios7 Apple iti recomanda sa setezi iPhone-ul ca si nou. Este o bataie de cap dar te scapa de alte probleme pe parcurs. La orice Apple store la care mergi dupa un update(mare), ei iti vor recomanda acest lucru. Problema este legata de serviciile de back-up ale Apple, inca nu au reusit sa rezolve toate problemele cu functia de restore from icloud. Iti recomand sa faci un mic experiment inainte de a merge cu el in service, fa un restore si set as new, nu cred ca vei mai avea probleme. Daca problema persista si cu set as new atunci cel mai probabil este o defectiune de tip hardware si ai toate sansele sa te faci cu un iphone refurbished.