iphone 4s si wifi
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.01.07

Dragilor,

Problema sta asa - 4s-ul meu se conecteaza fara probleme la routerul wifi din casa i merge bine cu el. Dupa un timp, cand il deschid din nou, a trecut automat pe 3g. Sigur ca nu-mi convine sa-mi manance minutele cand sunt acasa, asa ca as vrea sa va intreb pe cei mai experimentati daca stiti ce as putea sa-i fac.

Multumesc pentru ajutor.

Semnătură 

Mac Mac

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Esti sigur ca-ti face trafic pe 3G cand esti acasa? Faptul ca in standby nu-ti afiseaza ca esti legat la WiFi nu inseamna ca aparatul a trecut pe 3G.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

inchide 3G-ul cand ajungi acasa??

Asa fac eu cu Wifi-ul de la munca pentru ca e cu autentificare prin browser si uneori se mai deconecteaza…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
D_A_N - 23 Septembrie 2013 12:26 PM

Esti sigur ca-ti face trafic pe 3G cand esti acasa? Faptul ca in standby nu-ti afiseaza ca esti legat la WiFi nu inseamna ca aparatul a trecut pe 3G.

Sigur face trafic pentru ca afiseaza 3g in partea de sus, langa carrier.

Semnătură 

Mac Mac

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
huk - 23 Septembrie 2013 01:30 PM

inchide 3G-ul cand ajungi acasa??

Asa fac eu cu Wifi-ul de la munca pentru ca e cu autentificare prin browser si uneori se mai deconecteaza…

Ideea e ca nu vreau sa ma joc cu ele asa, ci sa faca singur ce trebuie, adica sa ia reteau cand e disponibila.

Semnătură 

Mac Mac