alternativa Mail App cu push?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Foloseam pe iOS6 Sparrow pentru conturile personale de mail si Maill App pentru contul Exchange de servici. Impreuna cu Sparrow+ (Cydia, da jailbreak) era o alternativa perfecta cu push pentru toate conturile: iCloud, G and Y!

Acum, cu iOS 7 si fara jailbreak, ce ma fac? Nu vreau sa le pun la gramada si sa incep iar sa trimit linkuri de pe adresa de servici din greseala si mailuri la colegi de pe adresa de Yahoo…

ce ma sfatuti sa folosesc?
- trebuie sa stie sa lucreze cu foldere
- sa aiba push sau macar sa verifice in background automat din cand in cand mailul (Sparrow nu e pe lista de Background App Refresh si ma indoiesc ca Google o sa updateze vreodata Sparrow pentru iOS 7)
- sa stie iCloud, G si Y. Nu vreau sa am 4 aplicatii, una pentru fiecare cont… 2 sunt de ajuns.

Astept sugestii sau experiente personale cu aplicatii pe care le-ati incercat.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Android. smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

mailbox ?

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

mailbox e Gmail exclusiv. Android e interesant dar nu-l gasesc in iTunes App Store raspberry

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Touchdown?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Asta? https://itunes.apple.com/gb/app/touchdown-for-ios/id560596861?mt=8

pare a nu sti decat exchange si nu are push…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

n-am gasit nimic asa ca am renuntat si la Sparrow si la Fantastical. Era idiotic sa apas pe o notificare de calendar si sa se deschida Calendar app si calendarul iCloud care nu era activ sa se activeze singur…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 24.03.08

de 1 luna Gmail ofera iar push pe exchange.

Semnătură 

iMac 21,5”, 2.5G (mid 2011)
iPhone 6, iPhone 5s
iPad 3, iPad Pro
iPod Nano G6, iPod Nano G3

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Seed Mail

Are tot ce are si aplicatia nativa…......poate o scot astia de la Apple…..so jump on it :D

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

ups, cred ca va trebui sa-mi schimb parolele de conturi! thanks Chucky pentru recomdarea de spyware!!

aplicatia urca datele de cont pe un server din China. NU ARE PUSH! Serverele lor din china verifica conturile mele de email si cand vine un mail (ar trebui) sa trimita un push spre aplicatie. Si alegi tu la ce interval sa verifice (minim 5 minute).

trimit acum un review si un mail la Apple

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 01 Octombrie 2013 12:03 PM

ups, cred ca va trebui sa-mi schimb parolele de conturi! thanks Chucky pentru recomdarea de spyware!!

aplicatia urca datele de cont pe un server din China. NU ARE PUSH! Serverele lor din china verifica conturile mele de email si cand vine un mail (ar trebui) sa trimita un push spre aplicatie. Si alegi tu la ce interval sa verifice (minim 5 minute).

Dafuq….nici prin cap nu imi trecea….eu nu o folosesc….am dat un search doar.
Am vazut ca este si optimizata pentru iOS 7…....shit.
Daca ce zici e pe bune…..scz

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

am schimbat parolele

am trimis review, astept sa ajung acasa langa mac sa intru in itunes store si sa trimit report.

e posibil sa fie chinezi onesti si sa fi facut o aplicatie gratis si sa puna serverele la bataie tot pe gratis asa… pentru ca n-au ce face cu banii
dar cand anunti push si nu ai; cand nu mentionezi nici un cuvant nici in descrierea din iTunes store nici in aplicatie ca o sa urci toate datele de cont pe serverele tale….

din fericire pe gmail am folosit o parola app specifica si pe icloud am schimbat repede (dar aveam oricum cod de recovery). Yahoo inca a mai mers sa schimb, asa ca totul e bine pe partea asta. acuma nu stiu ce a colectat ala din agendele mele de contacte si cui o sa vanda datele alea…

care ati sarit rapid sa ma adaugati in Google+... nu sunt eu ala… smile)

no problem Chucky, no harm done. de aia cerusem experiente personale, cu aplicatii pe care le-ati incercat. search in itunes store am dat si eu, si am dat si pe net, si am mai incercat. dar inteleg acum ca nu se poate altfel: fie e de la producator fie ii dai altuia toata puterea. lui Apple am incredere, lui Liu Chunlan nu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Acum am citit despre asta : https://itunes.apple.com/ro/app/boxer-your-inbox-for-outlook/id561712083?mt=8

Nu o folosesc dar cei de la AppAdvice au un revirw bun despre ea.

Baftos!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11
Chucky - 01 Octombrie 2013 12:14 PM
huk - 01 Octombrie 2013 12:03 PM

Dafuq….nici prin cap nu imi trecea….eu nu o folosesc….am dat un search doar.
Am vazut ca este si optimizata pentru iOS 7…....shit.
Daca ce zici e pe bune…..scz

I loled.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

M-a cucerit mail.app pe iOS7 cu cautarea mult imbunatatita.
Am scos cate unul cate unu toti colegii de munca din recents si cand fw un email nu mai am sugestii de la munca. Sunt un pic atent si am grija inainte sa dau send si gata…

calendarul arata din ce in ce mai mult ca Fantastical (cu i7 look ca bonus) asa ca am trecut si pe calendarul default…

asa ca nu mai caut, dar putem lasa topicul deschis pentru alte sugestii bune.

@Chucky: no push pentru Boxer si nu cred ca o sa existe o aplicatie generica cu asa ceva… doar Y si G pot negocia asa… si aia au probleme uneori

Semnătură