3 din 3
3
Pricing
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
.Dan - 05 Februarie 2007 08:06 PM

problema ramane in picioare: ce dracu facem cand nu putem astepta urmatorul update (hardware ori software) si e musai sa luam un mac. cum ne protejam de devalorizare extrema?

plecand de la premiza ca macurile sunt tiparnite de bani si ca avem urgent nevoie de unul nou, mai puternic, inseamna ca vom scoate niste bani frumosi cu el. deci, investitia va fi amortizata si tre sa aveam si profit.

sau poate nu inteleg eu despre ce se vorbeste aici si m-am bagat ca musca-n….lapte

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

getting there, sergiu smile

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

problema e simpla: vinzi dupa 6 luni de la cumparare

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
mediaconvertor - 05 Februarie 2007 08:25 PM

problema ramane in picioare: ce dracu facem cand nu putem astepta urmatorul update (hardware ori software) si e musai sa luam un mac. cum ne protejam de devalorizare extrema?

plecand de la premiza ca macurile sunt tiparnite de bani si ca avem urgent nevoie de unul nou, mai puternic, inseamna ca vom scoate niste bani frumosi cu el. deci, investitia va fi amortizata si tre sa aveam si profit.

sau poate nu inteleg eu despre ce se vorbeste aici si m-am bagat ca musca-n….lapte

haha, not really. chiar de scoti banii repejor, tot investitie e. si zi-mi tu mie ce om va neglija si valoarea masinariei? de ce cadem in extreme? raspberry

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

se contureaza un nou concept:
abonamentele la mac-uri
. .
.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
.Dan - 05 Februarie 2007 08:36 PM
mediaconvertor - 05 Februarie 2007 08:25 PM

haha, not really. chiar de scoti banii repejor, tot investitie e. si zi-mi tu mie ce om va neglija si valoarea masinariei? de ce cadem in extreme? raspberry

pai…uite un ex: am prins un proiect care-mi aduce 1000eur. ca sa-l fac, am nevoie de un mac ce specificatiile cutare si costa 700eur. il cumpar, fac proiectul, imi iau mia de eur si am castigat 300. daca nu bagam 700eur in mac, suma castigata tindea catre 0, chiar atingea valoarea 0. deci, mac-ul si-a facut treaba. pot sa-l vand cu 500 ca tot sunt in castig. pot sa-l dau de pomana ca tot nu pierd nimic

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Sa-ti dea D-zeu cite 2 proiecte din astea pe saptamina !!
Numa sa iei Mac-uri de la mine.

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member

haha! ne abonam? le dai eftin pe luna, nenea?

Semnătură 

macuser.

3 din 3
3