Cattalin - 25 Septembrie 2013 06:16 PM
Am incercat pe 2 Imacuri si un MacBook Pro (al meu). Am incercat cu 3 cabluri diferite. Pe windows nu am incercat, caci momentan nu am unde si nu as vrea sa-mi pun windows pe mac.
In ideea ca ar fi stricate porturile firewire, le-am testat la un electronist: si cel de pe mac si cele de pe placa, functioneaza, emit semnal.
Le-am trimis email si celor de la M-audio si mi-au zis sa fac, ceea ce deja facusem si tot nimic.
Sa fie totusi stricata placa? Tin sa mentionez ca am achizitionat-o SH, si nu am la ea alimentatorul original si nici cablu firewire original. Am un alimentator 12 V cu 5 A si un firewire 6-6 pini ...
3 Macuri….si 3 cabluri pica ce am zis mai sus…..electronist pe firewire..hm…ma indoiesc cum se poate testa dar in fine.
Cablul e stanadrd,nu are nevoie de cablul original, cat priveste alimentatorul este DC 12V 5A? sau un semn de egal punctat langa….sa nu fie AC cu un egal serpuit ca nu e bine…
Incearca sa conectezi imacul cu Macbookul prin cablul firewire daca se “vad” unul pe altul atunci raman problema doar la placa…ideal ar fi un test pe windows si wvwbtual daca suporta rescriere firmware.
Bafta!