Firewire si Interfata Audio M-Audi Profire 2626
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.09.13

Salut!
Am primit recent o placa audio externa M-Audio Profire 2626 cu conexiune firewire, insa nu vrea sub nici o forma sa o recunoasca Mac-ul.
Am instalat ultimele drivere de pe site-ul M-Audi, o alimentez la priza cu adaptor 12V 5A si eroare suna astfel: No M-Audio Device could be found.

Are cineva vreo solutie la aceasta problema?
Ma chinui cu ea de 3 zile si tot nu reusesc nimic!
Mutumesc, astept raspuns!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ce OS X ai? Vad ca ultimul driver e pentru 10.8.4.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Încearcă drive-ul ăsta:

http://www.m-audio.com/index.php?do=support.drivers&f=1255

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am OS X 10.6.8 si am downloadat driverele pt. acesta. Am incercat si 32 biti si 64 biti si nimic.
Ma omoara de viu. Am 3 zile de cand tot incerc!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
Cattalin - 25 Septembrie 2013 09:23 AM

Salut!
Am primit recent o placa audio externa M-Audio Profire 2626 cu conexiune firewire, insa nu vrea sub nici o forma sa o recunoasca Mac-ul.
Am instalat ultimele drivere de pe site-ul M-Audi, o alimentez la priza cu adaptor 12V 5A si eroare suna astfel: No M-Audio Device could be found.

Are cineva vreo solutie la aceasta problema?
Ma chinui cu ea de 3 zile si tot nu reusesc nimic!
Mutumesc, astept raspuns!

cateva idei:
1.schinbat cablu firewire
2.Ai incercat pe windows? zice ceva(unknown device…ceva?)
3.About this mac->More info-> firewire, se schimba ceva?

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am incercat pe 2 Imacuri si un MacBook Pro (al meu). Am incercat cu 3 cabluri diferite. Pe windows nu am incercat, caci momentan nu am unde si nu as vrea sa-mi pun windows pe mac.
In ideea ca ar fi stricate porturile firewire, le-am testat la un electronist: si cel de pe mac si cele de pe placa, functioneaza, emit semnal.
Le-am trimis email si celor de la M-audio si mi-au zis sa fac, ceea ce deja facusem si tot nimic.
Sa fie totusi stricata placa? Tin sa mentionez ca am achizitionat-o SH, si nu am la ea alimentatorul original si nici cablu firewire original. Am un alimentator 12 V cu 5 A si un firewire 6-6 pini ...

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

iar la More Info - Firewire - imi afiseaza doar maximum speed 800 mbs / s

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
Cattalin - 25 Septembrie 2013 06:16 PM

Am incercat pe 2 Imacuri si un MacBook Pro (al meu). Am incercat cu 3 cabluri diferite. Pe windows nu am incercat, caci momentan nu am unde si nu as vrea sa-mi pun windows pe mac.
In ideea ca ar fi stricate porturile firewire, le-am testat la un electronist: si cel de pe mac si cele de pe placa, functioneaza, emit semnal.
Le-am trimis email si celor de la M-audio si mi-au zis sa fac, ceea ce deja facusem si tot nimic.
Sa fie totusi stricata placa? Tin sa mentionez ca am achizitionat-o SH, si nu am la ea alimentatorul original si nici cablu firewire original. Am un alimentator 12 V cu 5 A si un firewire 6-6 pini ...

3 Macuri….si 3 cabluri pica ce am zis mai sus…..electronist pe firewire..hm…ma indoiesc cum se poate testa dar in fine.
Cablul e stanadrd,nu are nevoie de cablul original, cat priveste alimentatorul este DC 12V 5A? sau un semn de egal punctat langa….sa nu fie AC cu un egal serpuit ca nu e bine…
Incearca sa conectezi imacul cu Macbookul prin cablul firewire daca se “vad” unul pe altul atunci raman problema doar la placa…ideal ar fi un test pe windows si wvwbtual daca suporta rescriere firmware.
Bafta!

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

The 2626 power supply is a 12volt DC 3.5Amp, 2.5mm plug, center positive!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

In disperare de cauza am incercat orice mi-a trecut prin cap, de aia am si fost la cineva si a testat cu aparatul de tensiune, porturile.
Cat priveste alimentatorul, are scris: 12V cu un egal cu linia de sus continua si cea de jos discontinua 5.0 A
Am incercat sa conectez mack-ul cu Imacul prin firewire dar nu am reusit (nu detin de foarte mult timp mac si nu sunt atat de experimentat pe os x) cred ca probabil din necunostinta de cauza.
Si nici daca suporta rescriere firmware nu stiu. Am incercat un update la firmware si zicea ca nu are nevoie.
Multumesc pentru sprijin. Ramane sa vad daca gasesc un pc cu windows si port firewire.
O alta posibilitate de a o conecta in afara de firewire nu cred ca este. Mai vad la porturile firewire un port midi, dar am inteles ca nu are legatura ...

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

Alimentatorul este astfel:
Model: LSE9901B1260
INPUT: 100 - 240V linie serpuita 50/60 Hz 1.5A
Output: 12V egal format din linie continua deasupra si discontinua dedesubt 5.0A

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 

PS: AC ADAPTER - nu e bine ?