Salut. Am un iPhone 4S de 16 GB, si folosesc iOS 7 inca din faza beta, de pe un cont de developer. Inca de atunci aveam problema, dar m-am gandit ca se va rezolva odata cu restore la versiunea finala lansata pe 18 sep. Problema suna in felul urmator: telefonul meu se stinge la 15 din baterie, si imi apare imaginea cu cablul si iTunes, ca sa il incarc, ca nu mai are baterie. Am incercat sa caut pe net, au si altii aceasta problema, dar nimeni nu are o rezolvare “oficiala”. Toti au incercat tot felul de “incercari”. As dori sa stiu, daca maia re cineva de aici aceasta problema, si daca a reusit sa o rezolve, pt. ca, la 15% sa se stinga telefonul pe motiv ca nu mai are baterie nu e normal.
Salut am avut aceasta problema pe iPhone 5 an primazi cand am descarcat ios 7 dar dupa un reset all settings to factory nu a mai aparut problema si sunt la 3 incarcare.
Am si eu aceeasi problema pe 4S. La mine nu se stinge totusi la 15%, la mine pe la 5-6% isi da brusc duhul. Alta problema enervanta pe care eu o am e cu apasatul accidental ar butonului de mute in timpul convorbirii, cu telefonul la ureche. De cand s-a lansat ios 7 am patit deja de 2 ori treaba asta, iar in 2 ani de cand am telefonul nu mi s-a mai intamplat.
boreas, mie mi se pare ca se misca bine, bateria tine aproximativ la fel. Daca esti tare pretentios vei observa totusi ca se misca o idee mai greu decat ios 6.1.3
boreas, mie mi se pare ca se misca bine, bateria tine aproximativ la fel. Daca esti tare pretentios vei observa totusi ca se misca o idee mai greu decat ios 6.1.3
Daca dai text size pe minim, bold text si dai on la increase contrast si reduce motion se misca si arata 90% ca un 6, excluzand partea de jocuri hardcore
Revin tot eu. Am facut recent cu telefonul ( iphone 4S + iOS 7 ) cateva poze, dar cu efectele de la camera.. nu foarte mari efecte, sunt doa niste contraste. Pozele au iesit foarte bine, dar este o problema.. Cand le-am transferat pe comp, prin Photo Stream, pe calculator si-au pierdut efectul, toate arata ca si cum le-am facut normal. Dar asta se vede doar pe comp, pe telefon, pozele sunt cu tot cu efecte.. Am incercat sa ttrimit pe mail o poza cu efect, si sa o descarc in comp, si meoda aceasta a functionat, poza este cu efect si pe comp.
Care este problema? De ce prin Photo Stream, sau Dropbox, poza nu se transfera cu tot cu efect? Care este solutia sa le pot transfera pe comp cu tot cu efect, avand in vedere ca nu pot trimite 200 poze prin e=mail, sa stau sa le descarc, etc…
Incerca cu alt tau telefon, sa vezi daca merge. Feature nu cred ca este, pt ca pe mail a mers sa o trimit cu tot cu efect poza. Poate trebuie setat ceva..