1 din 2
1
iPad 5 (the new iPad) [zvonuri]
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Un nou iPad e pe drum, cel mai probabil, iPad 5, și cel mai probabil va fi lansat în mai puțin de o lună, în Octombrie.
Ce este cel mai probabil probabil sa vedem în a 5-a generație de iPad?

Ddata de lansare
Cele mai recente zvonuri sugerează că un eveniment pentru prezentarea noului iPad, urmează să aibă loc pe data de 15 Octombrie, cu lansarea programata pentru 25 octombrie.

Design
Zvonurile despre designul lui iPad 5 sugerează că va fi o versiune mai mica, a iPad-ului 4.
O sursa din interior, a declarat că noul iPad va fi cu aproximativ 15% mai subțire și cu 25-30% mai usor decat iPad 4.

Cum e posibil? O posibilitate ar fi ca Apple va reduce greutatea noului iPad, folosind un LED în loc de două pentru iluminarea ecranului. Aceasta înseamnă, de asemenea, că iPad 5 va necesita o baterie mai subțire și mai mică.

Caracteristici
Apple este în curs de dezvoltare a unui “Inductive Smart Cover” pentru iPad 5, un cover detașabil cu o baterie reîncărcabilă, care se va încărca iPad-ul… Inteligent.

Lansarea iPhone 5C și iPhone 5S, ne poate ajuta, să facem unele previziuni asupra caracteristicilor urmatorului iPad. Ne putem aștepta la o camera noua, probabil ceva similar cu cea de 8MP de pe iPhone 5S.

Este, de asemenea probabil ca Apple va folosi pe noul iPad, tehnologia Touch-ID, de la 5S.

iPad 5 pictures

[ Modificat: 22 Octombrie 2013 07:12 PM de Administrator ]
 Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Bagami-as picioarele in Apple ca nu au anuntat nici acum lansarea noului iPad.

Pleaca un amic in state pe 10 si sta 3 saptamani. Speram sa apuce deja lansarea iPad-ului cat e acolo.
Chiar daca il lansaeaza peste 2 saptamani, nu va putea sa imi ia, la ce cozi vor fi prima saptamana.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Nu mai vine luna asta. Best case, keynoteul va fi la sfarsitul lunii.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
trusk - 08 Octombrie 2013 12:08 PM

Nu mai vine luna asta. Best case, keynoteul va fi la sfarsitul lunii.

Bumer. Atunci iau un 5S silver 32GB.

Nu stiu daca il pastrez sau il dau. Cat ar valora in Noiembrie un iPhone 5S 32GB silver neverlocked si sigilat?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

vreo 3000-3500, ca pana atunci se baga si operatorii pe felie, si o sa traga preturile in jos.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
trusk - 08 Octombrie 2013 01:20 PM

vreo 3000-3500, ca pana atunci se baga si operatorii pe felie, si o sa traga preturile in jos.

Yo…Apple Event pe 22 Octombrie.

Trusk, asta inseamna ca va aparea in magazine pe 29 Octombrie?

Perfect! Amicul meu sta in state pana pe 28 Octombrie LOL

A fost vreodata anuntarea iPad-ului, urmata de lansarea lui mai repede de o saptamana? Imi e greu sa cred, dar daca da, se poate comanda online, si dupa aia sa il ridici din magazin, fara sa mai stai la cozile de 3 zile?

O sa iau 5S, il vand, si cu aceeasi bani iau iPad-ul de aici.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Da, am vazut acasa si da, best case scenario, e la o saptamana punerea in magazine. Daca intra la vanzare in 29, o sa il poti precomanda online pana atunci, si sa fie livrat in 29.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

M-am uitat acum la Keynote-urile Apple de la lansarile iPad-ului, si la iPad 3 se putea face pre-order peste 3 zile de la lansare, cu livrarea peste inca 7 zile.
La iPad 4, preorder se putea face imediat cu livrarea peste 7 zile.
Deci in cel mai bun caz nu voi prinde iPad 5.

Ma uitam pe siteul Apple si vad ca Apple Store e updating…oare ce modificari or face?

Incredibil cum iPad-ul e mai ieftin ca iPhone-ul. Ma intrebam ce upgrade ar merita sa fac la iPad 2: iPad 5 128GB Wifi, sau sa raman la varianta 64GB Wifi?
In doi ani, nu am scos iPad 2-ul din casa decat cand am plecat din tara, unde oricum nu as fi putut folosi 3G nici daca aveam…deci varianta 3G mi se pare risipa de bani.

iPad mini numai daca ar avea retina ar fi interesant, desi ma gandesc ca pentru citit, web si iPhoto, are dezavantaj pentru ca trebuie sa faci zoom. Sau nu?

Un prieten care are iPad Mini dupa ce iPad 2-ul s-a spart, a luat iPad-ul meu in mana si i se parea ciudat de mare…cica nu ar mai putea folosi iPad mare dupa ce are Mini.
Mie mi se pare degeaba Mini atata timp cat nu il scot din casa ca sa am nevoie sa fie portabil.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

iPad mini > iPad, all the way (am mini dupa ce am venit de la 2).
Pentru ce ai atunci nevoie de 64Gb daca nu-l scoti din casa? Cat de des iesi din tara?. Merita diferenta de pret intre 16 si 128 (15 milioane)? Ca eu mi-as lua mai degraba un 16 si un HDD wireless. Esti si mai ieftin, si ai contentul la dispozitie pe toate deviceurile (iPhone + iPad + iPod + Mac), si le pot accesa mai multe persoane (se uita si nevasta la un film, nu doar tu). In plus, diferenta de spatiu e de 100Gb intre iPaduri, dar pe un hdd wireless poti avea 500 sau 1000 Gb.

Si Retina nu merita, parerea mea. Eu citesc si ma uit la poze mult mai bine de pe mini.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Retina e principalul motiv pentru care schimb iPad 2-ul. In rest sunt multumit de el.

64GB e minim cat am nevoie, pt ca ideea ta cu HDD wireless e buna, dar numai pt filme. Asa am eu NAS si vad filmele cu iPad-ul prin XBMC…dar ce faci cand vrei sa ai colectia de poze pe iPad (in Photos sau iPhoto)?

E mult mai convenabil sa plec in vacanta si toate pozele pe care le fac cu DSLR-ul, sa le import direct in iPad (RAW-uri), dupa care le editez direct in iPhoto sau Snapseed.

Momentan din 64GB, am 5GB liberi. Am 17GB de muzica (ALAC, AC3), 1.5GB carti, 10GB de poze desi intreaga colectie de poze are 50GB, deci daca as lua iPad 128GB, as avea toate pozele pe el mereu.

E bine sa ai totul intr-un loc, nu sa cauti prin foldere, Dropbox, Copy sau HDD extern. Cu filmele insa e invers, nu are rost sa le tii pe iPad.
Avand muzica pe iPad, ascult muzica in oricare boxa din casa prin AirPlay.

PS Modifica-ti avatarul, ca nu stiam ca folosesti iPad Mini acum smile Daca apare Mini cu retina cred ca te bagi la upgrade. Sau nu?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

1. Daca tu editezi fisiere raw in iPhoto sau Snapseed, folosesti raw degeaba.
2. De ce ai tine 15Gb de muzica local? De ce ai mai tine muzica local, cand sunt atatea servicii de streaming.
3. De ce ti-ai tine toate pozele pe iPad? Eu am cca. 300gb de poze, back-up-uite pe doua hardiskuri externe. Daca scapi iPadul ala pe jos si-l spargi, nu te gandesti ca n-ar putea sa nu mai recuperezi pozele alea? Best case scenario, iPadul e facut doar pentru carat poze, si pus rapid cateva poze pe Facebook.
4. 1.5Gb de carti? Aia sa fim seriosi, e doar aroganta. Citesti 3-5000 carti in acelasi timp?

Acuma fa cum crezi, nu vreau sa te invat, am vrut sa-ti dau doar un sfat, ca sunt modalitati mult mai usoare si mai bune de a face lucrurile wink

PS: traiesti din fotografie? Doar de curiozitate.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

LOL

Tare reactia ta cu cartile smile Nu, citesc cate una, aici ai dreptate, le pot tine in Dropbox si sa import cate una. Apropo, dc ai nevoie iti dau share la Dropbox wink

In schimb cu pozele, tin back-up si pe Mac, dar e foarte convenabil sa le am mereu la indemana. Fac fotografie, dar pt ca nu fac pt bani nu ma numesc fotograf
Pentru profesionisti, e bun iPad-ul pt a tine un portofoliu. Pentru mine, doar pt pozele din multele excursii in afara tarii. Daca le tin doar pe Mac, niciodata nu le mai deschid.

Editarea am facut-o mereu in Lightroom, deci am dat banii degeaba pe iPhoto, dar ma incanta ideea ca as putea face asta direct din iPad.
Legat de RAW-uri, iPhoto credeam ca e ok pt asta avand un fel de recovery highlights si shadows…sau nu?
Adica, desi e basic, pentru lucrurile simple nu are aceleasi rezultate ca Lightroom?

Oricum merci pt sfat…chiar stateam pe ganduri daca sa iau iPad Mini sau normal, stiind ca e posibil sa apara Mini cu retina…acum m-am linistit, pt ca chiar daca apare nu mai pot sa iau din state ca apare prea tarziu.

Nu esti primul care iminspune ca e mai bun iPad Mininpt citit (ca are aceeasi dimensiune cu majoritatea cartilor), dar eu imi faceam griji la browsing…ca trebuie mereu sa fac pinch si zoom.

Pentru poze, sigur Mini e super…insa pt net browsing si scris nu stiu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

Cum crezi tu. Eu doar ti-am dat un sfat. Si pt browsing: chrome, safari fac auto-resize la pagini. Se vede perfect.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Macuserilor, v-ati ramolit?

Azi apare iPad 5 si voi nu vorbiti nimic?

Tin minte lansarea iPad-ului 3 ce mare valva si speculatii provocase. No more love for iPad?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Toata lumea are un iPad mini pe care-l iubeste, si nu se gandeste la altceva :D

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
trusk - 22 Octombrie 2013 06:44 AM

Toata lumea are un iPad mini pe care-l iubeste, si nu se gandeste la altceva :D

Pai si cand aparuse iPad 3, nu aveam toti iPad 2?

Cred ca e eclipsat de iPhone 5S

Semnătură 

1 din 2
1