Pentru ca vine timpul pentru upgrade, si deja m-am mutat in cloud cu majoritatea datelor, vreau sa ma mut si cu muzica. Pana acum am cumparat numai iDevice-uri cu 64GB. Tinand cont ca am 3G si in varful muntelui, si trafic fara nici o limita practica, nu mai vad rostul sa cumpar mai mult de 16GB.
Numai ca muzica mea ocupa vreo 25GB, 90% AAC la 256kbps, libraria mea cuprinzand aprox 3600 de melodii.
Prin urmare, muzica mea e oblicata sa plece in cloud . Din pacate nu m-am nascut in Moldova sau Uzbeghistan, unde iTunes Match e disponibil, ci in Romania.
Intrebarea mea, pot sa pacalesc restrictia asta ? Stiu ca iOS permite VPN si ca se poate configura pt aplicatii etc, dar voi putea sa platesc cu cardul meu de RO in cazul in care imi pun IP de Moldova, mai ales ca apple-contul meu este de RO ? Alte metode stie cineva ?
Daca nu e posibil, din pacate o sa aleg Deezer, fiind singura optiune. Dar pierd multe avantaje facand asta (fara Siri, fara aplicatia Music iOS, fara playlist sync in iTunes etc)