Vreau iTunes Match, acum !
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Pentru ca vine timpul pentru upgrade, si deja m-am mutat in cloud cu majoritatea datelor, vreau sa ma mut si cu muzica. Pana acum am cumparat numai iDevice-uri cu 64GB. Tinand cont ca am 3G si in varful muntelui, si trafic fara nici o limita practica, nu mai vad rostul sa cumpar mai mult de 16GB.

Numai ca muzica mea ocupa vreo 25GB, 90% AAC la 256kbps, libraria mea cuprinzand aprox 3600 de melodii.

Prin urmare, muzica mea e oblicata sa plece in cloud smile. Din pacate nu m-am nascut in Moldova sau Uzbeghistan, unde iTunes Match e disponibil, ci in Romania.

Intrebarea mea, pot sa pacalesc restrictia asta ? Stiu ca iOS permite VPN si ca se poate configura pt aplicatii etc, dar voi putea sa platesc cu cardul meu de RO in cazul in care imi pun IP de Moldova, mai ales ca apple-contul meu este de RO ? Alte metode stie cineva ?

Daca nu e posibil, din pacate o sa aleg Deezer, fiind singura optiune. Dar pierd multe avantaje facand asta (fara Siri, fara aplicatia Music iOS, fara playlist sync in iTunes etc)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

Nimic ? Vreun workaround, ceva ?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Muta contul de pe RO pe US si va merge; teoretic smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu merge.
Chestia e buna doar la iTunes Radio.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Google Music. Numa’ zic.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Nici ala nu merge la noi.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Eu mi-am facut cont prin Hyde my Ass parca, cand a aparut, si-l folosesc de atunci, linistit.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever