schimbare ip pt ipad
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Focsani
Macuser din: 06.09.07

Salutare tuturor. Problema mea se prezinta in felul urmator. Am achzitionat un abonament Voyo dar din pacate nu pot viziona toate emisiunile , fiing in afara tarii. Exista macar o posibilitate sa schimb ip-ul in asa fel incat sa pacalesc serverul protv? De fiecare data cand incerc sa ma conectez la o emisiune imi zice ca sunt blocat deoarece ip-ul vine dintr-o zona in care accesul este restrictionat.

PS: stie cineva cum as putea vedea Pro tv pe ipad ?
multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Incearca un VPN.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Focsani
Macuser din: 06.09.07
skillzu - 29 Septembrie 2013 11:05 AM

Incearca un VPN.

Te rog mult poti fi mai explicit?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Scrie pe google Romania VPN free si cauta pe youtube tutorial setup vpn on ipad

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

VPN inseamna pe romaneste un proxy server,adica daca esti conectat la asa ceva,vei avea ip pe alta tara,de exemplu tu vrei pe Romania.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

VPN inseamana exact cum este si prescurtarea terminologiei, Virtual Private Network si este ceva mai mult decat un proxy.
Eu cred ca cea ce are nevoie colegul de forum este ajutor iar pe net sunt informatii utile suficiente.
Citeste putin aici ca sa ai cat de cat idee: http://ro.wikipedia.org/wiki/Rețea_privată_virtuală
Tu ce trebuie acum este sa gasesti un server VPN care sa-ti ofere un IP extern de Romania sa te poti folosi la ce ai nevoie.
Sunt pe net suficiente servicii, pe banii ( care le recomand caci sunt sigure, cat de cat) sau free, dar care din pacate te face vulnerabil, caci majoritatea traficului este monitorizat de ” baietii mai putin binevoitori”

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.07.10

@AngellOne: ai putea incerca cu opendns. DNS-urile lor din lume le gasesti aici: http://www.opendns.com/technology/network-map/.
Mai poti incerca cu Hola Unblocker(extensie pt. Chrome/Firefox), asta daca ai cumva instalat pe ipad Chrome.

@sailor082: orice comunicatie electronica, si nu numai, este monitorizata, stocata si analizata in lumea de azi. nimic nu scapa de ochiul vigilent al fratelui mai mare.

Off topic: Pentru cei interesati, extensia mai sus mentionata merge si pentru site-uri ca hulu, netflix sau bbc iplayer. In cazul in care nu merge, “combinati” extensia cu opendns.